Actualitate

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: România prin așa-zisul ministru de externe „Trabucel”, a dat o regiune protejată spre distrugere ucrainenilor

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE România prin așa-zisul ministru de externe Trabucel a dat o regiune protejată spre distrugere ucrainenilor
H. D. Hartmann la BZI LIVE

Analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a fost prezent în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE și alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu, a dezbătut subiectul controversat al momentului, și anume cum România a dat o regiune protejată spre distrugere ucrainenilor.

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: „Nu-mi pot imagina cum poţi da bucată de ţară în folosinţa altei țări”

Fiind invitat în cadrul ediției săptămânale a emisiunii-dialog din studioul BZI LIVE, din data de 15 iulie, analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a vorbit despre decizia incompententă a premierului „Trabucel”, spus și Bogdan Aurescu, de a ceda un teritoriu protejat al României, spre folosința Ucrainei.

„Nu suntem cei mai fraieri, suntem cei mai slugi. Canalul care duce spre laguna din Deltă, acolo sunt parcuri naţionale închise, spaţii protejate. Ele nu pot fi exploatate industrial, turistic, comercial. Noi, sluga perfectă, noi am pus la dispoziţie arii protejate ale României pentru exploatare industrială, comercială.

Ucraina primeşte bani pentru susţinerea împotriva forţei agresoare. dar ea nu mai are nimic. Ea producea fier beton, dar acum nu mai au nici gazul. Acum mai au un singur lucru doar, au grânele. Deşi Rusia a părăsit Insula Şerpilor, cu toate că propaganda spune că ucrainenii i-au alungat de fapt. Adică după ce ruşii au plecat, Ucraina a bombardat o insulă pustie, pentru a arăta o minciună totală şi absolută.

Neavând cum să scoată prin Odesa grânele, în acel moment, au nevoie de culoarele Dunării. Deşi până acum 20 de ani spuneau că Dunărea de sus este a lor, acum le dăm arii protejate, să treacă cu tigăile lor ruginite. România ar trebui să ţină acea arie protejată, să menţină spaţiul curat. De acum o să vină pe acea traiectorie şi drogurile.

S-a dus Kovesi în Moldova şi avea pe sfântul piept steagul Ucrainei. Pe sfântul sân al anticorupţiei europene, steagul Ucrainei.

Nici Ceauşescu nu exploata acea zonă. Te pomeni că or veni ucrainenii şi or planta nuferi.

Cum să fim mai slugi decât slugile. Să dai parte din teritoriul tău ca să îl folosească alţii”, a spus H. D. Hartmann.

H. D. Hartmann: „Când l-am împuşcat pe Ceauşescu ca fraierii, eram industrializaţi şi cu datoriile plătite”

Întrebat fiind despre ce părere are candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru șefia NATO, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a menționat, printre altele, faptul că România se află într-o situație mai gravă din punct de vedere economic decât în timpul lui Nicolae Ceaușescu.

„Părerea mea e că Iohannis nu o să pupe decât o anchetă după 2024. Până acum, ţările nordice au avut întâietate. Ori sunt prea slugi, prea serioşi, dar ei au avut întâietate.

Acest titan de la Sibiu, dăduse zvon în ţară, prin intermediul SPP, că se pregăteşte să fie secretar general NATO. Jens Stoltenberg trebuia să termine mandatul anul trecut, dar şi l-a prelungit cu un an. Între timp, ca să îl belească pe Geoană de la alegerile prezidenţiale, atunci a început generalul de la SPP, acel zvon, că se duce tovarăşul de la Sibiu la NATO.

După aroganta şi minciunile pe care le afişează toată ziua, şeful unui stat eşuat, un nemțalău fără minte cu o nevastă arogantă… El a uitat că mai are 3 ani de preşedinţie. El nu şi-a dat seama că poporul român o să îl ia la beţe.

Eu ştiu că tovarăşul de la Sibiu se visează cu avion privat, dar secretarul general nu face nimic, doar se plimbă din ţară în ţară.

Ceauşescu ne-a ţinut 10 ani fără curent şi gaze, şi a plătit datoria externă, şi tot l-am împuşcat!

Ce-mi aduce mie acum să mai stau încă 5 ani în frig şi foame? Ăştia care pupă America în.. sunt şi hoţi. Ce ne aduce UE în numele acestor valori, că eu să fac aceste sacrificii? Când l-am împuşcat pe Ceauşescu ca fraierii, eram industrializaţi şi cu datoriile plătite. Acum ţară este o slugă sub UE, neindustrializată şi plină de datorii. Nu-mi pot imagina cum poţi da bucată de ţară în folosinţa altei țări. Acea regiune geografică nu a fost deschisă pentru industrializare pentru români, dar este pentru ucraineni”, a conchis H. D. Hartmann.

Reamintim faptul că analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann este prezent în fiecare vineri în cadrul emisiunii BZI LIVE, alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu.

Comentarii
  • Domnule HD Hartmann, despre ce industrializare vorbesti ??? Dupa 90, cand „nu ne-am vandut tara” ne-am furat-o singuri prin mirificii directori ai respectivelor companii sau prin vesnicii secretari de partid. Sunt sute de cazuri de fabrici care nu s-au vandut si au ajuns o ruina. Cele care au fost cumparate in marea lor majoritate sunt si acum competitive.
    Ucrainienii trebuie ajutati cu fapte nu cu vorbe. De ce nu te „umfli” la problemele actuale ale deltei care sunt de multi ani???
    Daca esti un admirator la Rusiei, du-te domnule si traieste in democratia aferenta unde orice vorba contra regimului te ajuta sa cazi pe fereastra mai repede!!!
    Zi merci ca aici ai voie sa spui ce vrei fara sa fii raspunzator la prostiile pe care le debitezi.

Adauga un comentariu