Local

Halucinant! Un tânăr de 30 de ani din Iași și-a violat mama după ce a dat mai multe pahare de alcool peste cap! Grozăvia nu ar fi ieșit la iveală, dacă nu era picătura care a umplut paharul. Acum a venit „nota de plată”! (EXCLUSIV)

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Halucinant Un tânăr de 30 de ani din Iași și-a violat mama după ce a dat mai multe pahare de alcool peste cap Grozăvia nu ar fi ieșit la iveală dacă nu era picătura care a umplut paharul. Acum a venit nota de plată EXCLUSIV
Un ieșean acuzat că și-a violat mama a fost pedepsit de către judecători

Un individ din județul Iași acuzat că și-a violat mama a fost pedepsit de către judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ionel Manole la 8 ani de temniță pentru viol, amenințare și influențarea declarațiilor. Ieșeanul a fost arestat preventiv la finele anului trecut, după ce întreaga grozăvie a ieșit la iveală. Totuși, victima, mama individului, nu a solicitat despăgubiri de la acesta

Un tânăr de 30 de ani, din județul Iași, acuzat că și-a violat mama a fost pedepsit de către judecători. Așadar, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Ionel Manole la 8 ani de pușcărie pentru viol, amenințare și influențarea declarațiilor.

„Instanța ia act că persoana vătămată M.M. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un tânăr din Iași, acuzat că și-a violat mama

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ionel Manole a început pe data de 11 februarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de viol, amenințare și influențarea declarațiilor. Asta, după ce individul a fost reținut, iar mai apoi arestat preventiv de pe data de 22 decembrie 2021.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr și-ar fi violat mama. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, iar, ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arest”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, Ionel Manole a fost prezentat în fața judecătorilor. Magistrații au decis ca tânărul să fie arestat pentru 30 de zile.

Ce au spus anchetatorii ieșeni despre Ionel Manole

Din câte se pare, Ionel Manole ar fi făcut probleme încă de când era mic. El locuia la Vlădeni doar cu mama lui, iar, de-a lungul timpului, femeia ar mai fi fost agresată de individ. Nu s-a ajuns niciodată până la viol. Aceasta pare că a fost picătura care a umplut paharul și a determinat-o pe femeie să spună prin ce trece.

Conform anchetatorilor, la mijlocul lunii decembrie 2021, ieșeanul a băut peste măsură și a început să tragă de mama lui. Femeia nu a putut riposta și s-a ajuns, astfel, la un contact sexual. După incident, femeia a povestit prin ce a trecut, iar o rudă de-a ei a anunțat Poliția. La scurt timp după sesizare, oamenii legii l-au prins pe individ pe o stradă din Iași și l-au dus după gratii. Acum, individul de 30 de ani, acuzat că și-a violat mama după ce a dat mai multe pahare de alcool peste cap, a fost pedepsit de judecători.

Comentarii
Adauga un comentariu