Actualitate

Hate general pe pagina de Facebook a lui Florin Cîțu după ce premierul a anunțat, din nou, că economia României ”bubuie”! Românii disperați de scumpiri îl taxează pe acesta: Pensia mea e aceeași

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Premierul Florin Cîțu și-a făcut o obișnuință în a scrie pe pagina de Facebook despre cât de bine trăiesc românii dar și despre marea creștere economică. Totuşi, la ultima postare a premierului României despre subiect mai mulţi internauţi l-au sancţionat pe acesta. Cîțu a fost luat la rost de românii care sunt disperați de scumpirile din ultima vreme și care observă că, de la lună la lună, le rămân tot mai puțini bani. În multe cazuri, pensionarii trăiesc din împrumut în împrumut.

Creșterile din ultima vreme au fost înregistrate la alimente, energie electrică dar și gaze sau combustibili i-a făcut pe români să reacţioneze agresiv pe reţelele de socializare la declarațiile făcute de premier.

Premierul Florin Cîțu certat de internauţi atunci când a anunţat că economia României ” bubuie”

Premierul Florin Cîțu a mai făcut o postare în stilul caracteristic. Așadar acesta a menţionat faptul că economie din România ” bubuie” și că puterea de cumpărare a românilor este în creștere. Totuși, internauţii nu au fost de acord cu acesta şi i-au explicat premierului cum stă treaba cu adevărat. Așadar, oamenii disperați i-au transmis lui Cîțu că este un dezastru pentru economie și că postarea este departe de adevăr:

„Un deodorant de atârnat în toaletă era 5 Ron,acum e 10ron,pensia mea e aceiași,credeți că îmi mai permit să cumpăr?asta e un singur exemplu,și sunt sute,unde e mărirea nivelului de trai?și am copil în clasa a 12 a,că na l.am.născut la 40 de ani că nu era să îl omor.ce îi spun?mama du-te la muncă?că vrea la facultate că orice copil”, scrie o utilizatoare Facebook.

„Citu, ești rupt de realitate! Ești un blestem pentru ţară! Și pentru PNL pe care în 2024 nu îl va mai vota nimeni!”, scrie un alt utilizator.

„Cred că ești obsedat să spui mereu la fiecare postare că românii o duc mai bine sau că salariile au crescut, în realitate suntem praf şi pulbere, totul să scumpit: gaze, electricitate, carburanţi, materiale construcții, un exemplu simplu : un metru cub scândură era 800 lei luna trecută acum este undeva la 1400lei iar eu la salariul minim am luat în plus 20 lei și vă lăudați că au crescut salariile toți sunteți niște habarnişti aroganți cu capul în nori care vă pricepeți numai la cifre din pix ca să câștigați electorat”, scrie un alt utilizator.

Printre cei care comentează se află însă și oameni care achiesează la afirmațiile premierului.

 

Premierul Florin Cîțu anunţă creștere economică fără precedent dar Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România anunţa o rată de şomaj uriaşă

Prezent la Forumul Naţional de Redresare, Florin Jianu a anunţat un lucru nu tocmai pe plagul Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR. Conform unui raport întocmit de o agenţie, rata şomajului în rândul tinerilor needucaţi din România a ajuns la 23%, înainte de pandemie fiind de 17%.

„Tot anul 2020 şi o parte din anul 2021, criza sanitară a preluat cumva agenda publică. Încet, încet, am realizat şi faptul că şi economia e la fel de importantă. Cred că trebuie să ne raportăm întotdeauna la realitate şi m-aş uita la zona de resurse umane. Şapte din zece tineri s-au înscris în acest an la Bacalaureat. Deci, trei din zece nu s-au înscris… Un lucru extrem de grav pentru viitorul nostru ca societate, incluzând aici economia, felul în care va arăta România, forţa ei de muncă. Rata şomajului în rândul tinerilor Neet a crescut, la 23%, unde înainte de criză eram sub 17%. Dacă e să ne raportăm cu ce se întâmplă la nivelul altor ţări, cum ar fi Spania sau Grecia, unde 50% e rata de şomaj în rândul acestor tineri, lucrurile acestea trebuie să ne preocupe. a menţionat Jianu.

Adauga un comentariu