Sport

Helmut Duckadam a răbufnit. Declarații tăioase la adresa lui Gigi Becali

Publicat: 14 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Helmut Duckadam a răbufnit. Declarații tăioase la adresa lui Gigi Becali

Helmut Duckadam a fost revoltat de declarațiile făcute de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a afirmat că legendarul jucător de fotbal a fost plătit, în total, de-a lungul anilor cu 300.000 de euro și nu a fost foarte implicat în activitatea fotbaliștilor roș-albaștri.

Helmut Duckadam a menționat că pe lângă implicarea s-a directă în raport cu echipa FCSB, acesta a apărat renumele formației în numeroase emisiuni de televiziune.

„În primul rând, că cei 300.000 de euro, despre care spune domnul Becali, i-am luat în 10 ani. Sunt fotbalişti care au fost la Steaua, şi care au câştigat 300.000 de euro într-un sezon, şi care nu-mi ajung nici măcar la degetul mic. Apoi, eu, niciodată nu am făcut vreo cerere de salariu. Nici în 2010, când m-a sunat domnul Becali să vin la Steaua, şi nici în 2015. Ce mi s-a oferit, asta am acceptat. I-am mulţumit public şi o fac şi acum şi sper să o închidem aici (…) Eu am deranjat prin felul meu de a fi imparţial. Eu am apărat clubul în emisiuni, mereu, dar nici nu puteam să trec peste o limită. Sunt şi eu un nume, erau milioane de telespectatori şi nu puteam să nu spun adevărul”, a declarat Helmut Duckadam.

Patronul FCSB a făcut declarații revoltătoare

Gigi Becali, renumit pentru declarațiile sale „fără perdea” a afirmat că Helmut Duckadam a fost plătit în zece ani cu suma de 300.000 de euro și nu a fost prezent niciodată în activitatea echipei FCSB. De asemenea, latifundiarul din Pipera a menționat că, deși renumitul fotbalist nu a fost implicat, i-a oferit sumele de bani pentru caracterul său. Perioada dificilă prin care trece întreaga lume l-ar fi făcut să înceteze orice fel de colaborare care nu îi este benefică echipei.

„A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în zece ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. Nu prea a venit la… Adică a venit de câteva ori. I-am dat un telefon să-l rog să se ocupe de portari. S-a dus o dată, nu s-a mai dus. Eu spun adevărul, nu-l acuz cu nimic. Deci, a luat 300.000 în zece ani, bani pe care i-a luat, pe care i-am dat eu. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. Pentru că el spune: «Nu am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate». A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări în străinătate.

El a fost invitat în toate, dar în unele nu a vrut să meargă. În unele chiar şi cu familia. Duckadam a luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic. I-am dat din banii mei pentru că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că dau la infinit banii mei. I-am spus: «Helmut, 500 de euro pe lună, rămâi cu ei». Tot aşa, fără să vină. A zi că din orgoliu… Că 2.000 îi dădeam eu din mână, din banii mei. Dar nu mai pot să-i dau, că e situaţia care este, nu se ştie ce se întâmplă în lume”, a afirmat Gigi Becali.

Adauga un comentariu