Horoscop

Horoscop 10 aprilie 2021. Balanțele au șansa unui nou început, iar Scorpionii sunt cam cheltuitori

Publicat: 10 apr. 2021

Horoscop 10 aprilie 2021. Pentru Balanțe apare o nouă relație la orizont, iar Scorpionii sunt cam nechibzuiți din punct de vedere financiar. Totodată, majoritatea nativilor vor înțelege ce le-a lipsit şi cum să umple acel gol ca să le fie mai bine. Scopul suprem este fericirea, vibraţia zilei este unu. Așadar, să dăm restart vieţii noastre.

BERBEC. Se poate să luaţi parte la o reuniune de grup care poate fi şi online şi să rezolvaţi nişte probleme ale comunităţii.

TAUR. O să mai treceţi în revistă ofertele de lucru, poate vă tentează cineva cu o colaborare şi vă mai gândiţi dacă vă încumetaţi sau nu.

GEMENI. Poate daţi o raită pe la magazine, fie şi doar online, ca să luaţi diverse lucruri pentru casă, mobilă, aparatură.

RAC. Poate o să le fiţi de mare ajutor copiilor, care au de prezentat o lucrare sau vreo serbare pe ZOOM.

LEU. Vă puteţi repezi la rudele care locuiesc prin împrejurimi, dacă nu e carantină şi să le mai duceţi ceva.

FECIOARĂ. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună şi o să vă sincronizaţi şi la treabă, şi la distracţie.

BALANŢA. Se poate să aibă loc prima întâlnire cu cineva care-şi doreşte să formaţi un cuplu şi păreţi a fi şi voi pe recepţie.

SCORPION. Sunteţi dispuşi să cheltuiţi nişte bani ca să creați un plus de confort emoţional la voi în familie – găsiţi voi ceva reconfortant.

SĂGETĂTOR. Poate vă consultaţi cu toţi ai voştri, cu rudele, ca să stabiliţi cine şi cu ce va contribui la masa de Paşte, sau dacă faceţi pe undeva.

CAPRICORN. Se poate să vă aplecaţi asupra îndeletnicirii practice, vreun hobby şi care vă poate aduce bani, la un moment dat.

VĂRSĂTOR. Vi se fac unele reproşuri legate de relaţia sentimentală şi poate o să spuneţi ce trebuie în apărarea voastră.

PEŞTI. E cineva care v-a dus dorul şi o să vă conversaţi în video, măcar, dacă nu vă puteţi întâlni.

Adauga un comentariu