Horoscop

Horoscop 28 octombrie 2020. Capricornii au șanse mari să își vadă visul împlinit

Publicat: 28 oct. 2020
Horoscopul zilei BZI
Horoscop 28 octombrie 2020

Horoscop 28 octombrie 2020. Horoscopul zilei de miercuri aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Capricornii au șanse mari să își vadă visul împlinit.

Horoscop Berbec. Horoscop 28 octombrie 2020

Ziua de astăzi pare a fi ziua ta norocoasă. Eşti foarte activ şi ai multă energie, reuşind să termini tot ce îţi propui. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului, să ai parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului de cuplu sau a unui membru al familiei.

Horoscop Taur

Ziua de miercuri vine la pachet cu o surpriză destul de frumoasă pe plan profesional. Este posibil ca un colaborator sau chiar superior să îţi propună o colaborare foarte bună, care îţi va aduce numeroase beneficii. Înainte de a accepta, sfătuieşte-te cu partenerul de cuplu.

Horoscop Gemeni

Rişti prea multe dacă faci ceva pentru care nu ai primit ok-ul din partea şefilor. Încăpăţânarea şi ambiţia te-au adus pe culmile succesului, însă tot ele te fac să pierzi sprijinul unui superior.

Horoscop Rac. Horoscop 28 octombrie 2020

Ai un har aparte de a aplana conflictele şi atunci când apare o problemă ţi se cere să rezolvi situaţia. Acum îţi este cam greu să o faci, pentru că eşti mai apropiat de una dintre persoanele implicate.

Horoscop Leu

Afli că trebuie să pleci urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. După-amiază s-ar putea să fii indispus, din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă. Sfatul astrelor este să îți păstrezi calmul.

Horoscop Fecioară

Vei fi capabil să găsești soluţia care poate rezolva cele mai importante probleme. Chiar şi cu puţin efort, vei primi tot, pentru că ai construit fundamentul succesului cu mult timp în urmă.

Horoscop Balanță

Dimineaţa ești decis să rezolvi o problemă de familie, pe care ai tot amânat-o. Ești nevoit să faci câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari. Ai sentimentul că nu îți mai ajunge timpul, dar reuşești să termini tot ce ți-ai propus. Îți recomandăm să ai grijă de bani. Există pericolul să îi pierzi.

Horoscop Scorpion. Horoscop 28 octombrie 2020

Ești hotărât să începi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi ai ocazia să te afirmi în societate. S-ar putea să te remarce o persoană de sex opus. Astrele îți recomandă să dai dovadă de prudență.

Horoscop Săgetător

Vei avea parte de o zi specială din punct de vedere personal. Partenerul de viaţă nu îți face surprize des, însă atunci când le face sunt foarte drăguţe, aşa că astăzi te poţi aştepta la aşa ceva.

Horoscop Capricorn

Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus, care îţi asculta lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer, crede cu tărie în şansele lor de materializare.

Horoscop Vărsător

Primeşti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia aştepţi să devină realitate, presimţind că are ceva bun de oferit, dar pe de altă parte te şi temi de consecinţele sale, pentru că exista o cotă mare de necunoscut la mijloc.

Horoscop Pești. Horoscop 28 octombrie 2020

Eşti un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu te trezeşti la timp, ai putea consuma inutil timp preţios. Deschide bine ochii şi trezeşte-te înainte de a duce prea departe această iluzie.

Adauga un comentariu