Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 11 aprilie 2021. Fecioarele poartă discuții legate de bani și bunuri

Publicat: 11 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 11 aprilie 2021. Fecioarele poartă discuții legate de bani și bunuri
Horoscop 11 aprilie 2021

Horoscopul zilei de 11 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară pot avea discuții mai tensionate pe tema banilor și bunurilor materiale.

Horoscop Berbec
Cei născuți în semnul Berbec deja se bucură de astăzi de ingresul Lunii în zodia lor, dat fiind că astrul se pregătește să formeze aici o Lună Nouă mâine, eveniment care va fi deosebit de important pentru nativi prin frumusețea aspectelor pe care le face, oferindu-le șansa la nou. Astăzi, Luna se va afla în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, și ea în tranzit în Berbec, context care va aduce acestora ocazia de a-și analiza mai mult aspectele din viața personală pe care doresc să le schimbe sau să le îmbunătățească. Nativii pot vorbi mai mult despre ei înșiși sau cu ei înșiși și conștientizările vor fi remarcabile.

Horoscop Taur
Taurii pot avea momente de revelație astăzi, dat fiind că Luna este conjunctă cu Mercur în sectorul subconștientului lor. Totodată, Mercur fiind guvernatorul iubirii lor, nu este exclus ca aceste conștientizări să aibă legătură cu viața lor sentimentală, cu un fost partener. Totodată, pot apărea unele frământări și gânduri, dialoguri cu persoane din trecut și senzații de deja-vu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că se pot confunta cu insomnii ca urmare a unei activități psihice intense.

Horoscop Gemeni
Nativii Gemeni au parte astăzi de o conjuncție între Mercur, planeta lor guvernatoare, și Lună, aspect care se petrece în sectorul prietenilor și poate aduce dialoguri importante cu aceștia menite chiar să le deschidă noi orizonturi. S-ar putea ca nativii să-și analizeze anumite convingeri și principii pentru a vedea cu ce trebuie să meargă mai departe în planurile pe care le au. Unii pot discuta despre străinătate sau cu cineva din afara țării în vederea punerii la cale a unor proiecte. Oricum, Gemenii pot avea mai multă nevoie de prieteni și de asociați acum pentru a-și contura aspirațiile.

Horoscop Rac
Cei născuți în zodia Rac pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a-și analiza sectorul carierei în cel mai atent și subiectiv mod, poate chiar și ușor vulnerabil. Luna, guvernatoarea lor, se află aici și le intensifică nevoia de afirmare profesională, nevoia de a se decide asupra unei direcții profesionale sau de a lua o decizie legată de carieră sau de o avansare. Chiar dacă este duminică, aspectele arată nevoia nativilor de a discuta cu superiorii, cu partenerii în vederea clarificării situației și cel mai probabil acum își vor seta intenția, urmând să o pună în practică la Luna Nouă din Berbec de mâine.

Horoscop Leu
Nativii din semnul Leu s-ar putea să aibă parte de discuții cu cei din jur, fie pe teme profesionale, fie pe teme legate de convingeri, iar aceștia își vor susține cu ardoare punctul de vedere, de aceea nu sunt excluse unele confruntări de opinie, însă acolo unde maturitatea și înțelepciunea partenerilor de dialog va fi mai puternică, nativii vor fi mai blânzi. Horoscopul zilei pentru zodia Leu le poate aduce mai multă poftă de călătorii și aventură, o nevoie mai mare de a se plimba, de a explora și cunoaște situații noi.

Horoscop Fecioară
Fecioarele s-ar putea să fie mai emoționale astăzi, semn că nu ar trebui să ia decizii importante, însă ar putea folosi contextul zilei pentru a discuta cu partenerul de viață despre bani și intimitate și, implicit, pentru a fi mai declarativi cu emoțiile lor. Astfel pasiunea poate lua naștere în cuplu. Pe de altă parte, sunt posibile discuții tesionate în cazul nativilor care au de împărțit bunuri materiale și nu este exclus să devină egoiști și axați pe propriul lor interes.

Horoscop Balanță
Cei născuți în zodia Balanță au parte astăzi de intrarea Lunii în sectorul relațiilor, acolo unde se întâlnește cu Mercur. Va crește nevoia de comunicare în cuplu, nevoia de a vorbi despre ceea ce-i deranjează la partener, de a găsi explicații, poate chiar de a lua o decizie referitoare la o situație legată de viața de cuplu. În alte cazuri, poate fi vorba de dialoguri cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri sau alte persoane cu care intră în contact pentru desfășurarea activităților.

Horoscop Scorpion
Scorpionii s-ar putea confrunta cu stări de oboseală mai accentuată, cu insomnii, neliniști, stări de agitație și nervozitate și chiar cu dureri de cap. Posibil ca unele discuții profesionale, poate cu colegii, sau dialogri cu cei din jur să stea la baza declanșării acestor stări mai puțin plăcute. Horoscopul de astăzi le cere mai multă odihnă. Pot fi ajutați de terapii pe bază de muzică, de scris, de meditații și chiar rugăciuni.

Horoscop Săgetător
Pentru Săgetători contextul astrologic al zilei vine cu multă nevoie de distracție, relaxare, poftă de viață, dar și de iubire, de petrecut timpul romantic sau, de la caz la caz, cu copiii. Există posibilitatea execeselor de orice natură, de aceea ar fi de preferat să fie în continuare prudenți. Cei singuri, grație conjuncției mercur-Lună de astăzi, își vor mărturisi sentimentele sau vor flirta cu hotărârea de a începe o nouă relație.

Horoscop Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de dialoguri cu familia menite să rezolve acele situații care îi apasă. Nevoia nativilor de a fi cu cei dragi este mare, însă sunt cazuri în care simt efectiv să stea cu ei înșiși și să analizeze trecutul, poate chiar o fostă relație. Amintirile, copilăria, părinții sunt în continuare domenii care trezesc emoții pentru Capricorni și care pot aduce o nevoie de interiorizare, de dialog interior.

Horoscop Vărsător
Vărsătorii simt nevoia să spună lucurilor pe nume, direct, fără ocolișuri și fără a-i menja pe cei din jur, indiferent cine sunt aceștia. S-ar putea ca dialogurile să fie mai intense și mai emoționale, de aceea pot conduce și la tensiuni. Pe de altă parte, crește nevoia de a ieși din casă, de a se plimba, de a face scurte excursii, aspect care îi poate detesiona pe mulți. Ziua este favorabilă celor care trebuie să învețe pentru că se pot concentrta mai bine.

Horoscop Pești
Cei născuți în zodia Pești pot purta dialoguri financiare astăzi. Nativii simt nevoia unei stabilități, a unui confort, siguranțe, însă cel mai probabil contextul momentului le va aduce evenimente care să-i enerveze, să-i agite și să le intensifice niște frici. Horoscopul zilei de 11 aprilie le cere să fie foarte atenți dacă au de luat decizii legate de bani sau dacă au de făcut cheltuieli importante, investiții.

Adauga un comentariu