Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 14 ianuarie 2022. Mercur retrograd în zodia Vărsător

Publicat: 14 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 14 ianuarie 2022. Mercur retrograd în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

 

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au partea de retrogradarea lui Mercur chiar în zodia lor.

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să întâmpine niște dificultăți și obstacole în proiectele pe care le au în desfășurare. Este de preferat să-și revizuiască niște planuri de viitor și să nu inițieze nimic nou. În relațiile de prietenie poate interveni o oarecare distanțare, dar este un moment bun pentru a vedea cine merită și cine nu merită să le rămână aproape.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de frustrări profesionale în perioada următoare, chiar și neînțelegeri cu superiorii. Posibil să simtă că stagnează sau că nu sunt pe direcția potrivită. De aceea ar trebui să facă reevaluări serioase în privința carierei și să-ți refacă strategiile prin care vor să-și atingă niște obiective.

Horoscop Gemeni

Gemenii care și-au planificat călătorii în perioada următoare s-ar putea să aibă parte de obstacole și neplăceri, chiar de amânări. Relațiile cu străinătatea pot fi mai dificile. Pe de altă parte, se concentrează mai greu dacă trebuie să învețe pentru un examen, iar unii nativi pot avea probleme cu actele, chiar și cu legea. Este o perioadă în care li se cere reevaluarea unor principii de viață și mentalități.

Horoscop Rac

Racii ar trebui să evite investițiile, creditele și orice acțiuni financiare care implică banii altora și să se asigure că sunt la zi cu datoriile și dările la stat. În plus, se complică discuțiile în cuplu pe tema cheltuielilor comune sau a încrederii în partener. Unii Raci trec prin reevaluaea unei relații intime, ascunse sau neoficiale.

Horoscop Leu

Leii au parte de retrogradarea lui Mercur prin sectorul relațiilor, aspect care poate îngreuna comunicarea cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Este, însă, o perioadă bună pentru reevaluarea unor relații. Își pot da seama dacă merită sau nu să mai rămână alături de anumite persoane.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să-și reorganizeze programul și stilul de viață și să-și prioritizeze diferit sarcinile la locul de muncă. În perioada următoare pot avea un randament scăzut și se pot confrunta cu diferite neplăceri legate de starea de sănătate, mai ales ca urmare a suprasolicitării. Sunt și nativi care analizează o schimbare a jobului.

Horoscop Balanță

Balanțele s-ar putea să întâmpine probleme în comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii. Cu greu găsesc o cale de mijloc și activitățile comune devin sâcâitoare. Mulți nativi se întreabă ce este fericirea, ce este iubirea și astfel ajung la reevaluări ale vieții sentimentale. Posibil ca revizuirile să-i întoarcă pe mulți la un fost partener.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de neînțelegeri cu familia și pot trece prin momente greu de gestionat din cauza faptului că nu ajung la un numitor comun cu cei dragi. Se pot relua discuții din trecut, se pot face reproșuri, iar unii nativi pot întâmpina probleme cu actele unei locuințe. Alți Scorpioni își pot reevalua ideea de cămin și raportarea la viața de familie.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să-ți schimbe modul în care comunică cu cei din jur, dar și anumite tipare de raționament. Posibil să reia discuții mai vechi pentru care nu sunt pregătiți, să renegocieze contracte sau să întâmpine dificultăți cu actele. Mai multă grijă la deplasări!

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de dificultăți financiare. S-ar putea ca anumite sume de bani să întârzie să le intre în conturi și contextul să-i determine să-și reevalueze și reorganizeze modul în care-și câștigă și administrează finanțele. Se impune și o revizuire a cheltuielilor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de retrogradarea lui Mercur prin zodia lor, aspect care-i face mai puțin comunicativi. Din cauza aceasta pot să apară neînțelegeri în relațiile cu cei din jur. Nativii trec printr-o perioadă de introspecție destul de dură care-i stimulează la reevaluări legate de viața personală. Mai multă grijă trebuie să acorde și sănătății.

Horoscop Pești

Peștii vor trece și ei printr-o etapă de introspecție profundă și se pot gândi mai mult la trecut, mai ales la un fost partener. Pot reveni persoane în viața lor și de preferat ar fi să nu ia decizii pripite. Pot fi mai agitați, pot avea insomnii, însă pot profita pentru a se vindeca de traume emoționale și stări anxioase.

sursă

Adauga un comentariu