Horoscop

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022. Leii se pot certa cu partenerul

Publicat: 15 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022. Leii se pot certa cu partenerul
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu se pot certa cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali.

Mercur retrograd din zodia Vărsător se află în careu cu Uranus, și el retrograd în zodia Taur. Acest context astrologic ne poate face să spunem lucruri neașteptate, să gândim diferit și să devenim mai încăpățânați. De asemenea, ne poate aduce vești surprinzătoare care să nu ne fie deloc pe plac. Nu ar trebui să credem tot ce auzim fără să cercetăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii nu ar trebui să se avânte în prea mari cheltuieli și cu atât mai puțin să investească în proiectele pe care le au sau să dea bani cu împrumut prietenilor. Pot avea parte de niște dialoguri care să-i uimească cu persoane din anturaj.

Horoscop Taur

Taurii sunt tentați să spună mult prea direct ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nu au limite în exprimare și nici nu ratează vreun moment în care pot face un reproș. Cei care lucrează astăzi pot avea probleme în comunicarea cu superiorii.

Horoscop Gemeni

Gemenii își doresc să vorbească despre ceea ce-i apasă, să ia decizii, să spună lucrurilor pe nume, însă de fiecare dată se vor bloca. Tot acest context le va aduce tensiune interioară, agitație și o stare generală de indispoziție.

Horoscop Rac

Racii s-ar putea să aibă parte de vești destabilizatoare care vizează un parteneriat, o colaborare sau un proiect. În alte cazuri, vin surprize deloc plăcute din partea unor prieteni cu care-și făcuseră planuri.

Horoscop Leu

Pentru Lei este o zi destul de tensionată în plan relațional. În cuplu pot izbucni certuri care pleacă fie de la reproșuri, fie de la excese de autoritate. Neînțelegeri pot să apară și în plan profesional, cu cei cu care lucrează și care au pretenții prea mari și exagerate.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se pot simți mai obosite și agitate pe interior. Ar trebui să profite de această zi liberă și să ia o pauză de la tot. Posibil să vină niște informații destabilizatoare de la locul de muncă sau niște colegi să-i enerveze cu un mesaj.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea probleme în comunicarea cu copiii sau cu persoana iubită și s-ar putea simți neînțelese. Unii nativi pot fi nesiguri pe sentimentele lor, în timp ce alții sunt nemulțumiți că nu pot face ceea ce-și doresc.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se pot simți enervați, înfrânați, agitați fie de discuțiile cu familia, fie de îndatoririle casnice. Posibil ca tot acest context să se răsfrângă și în cuplu și să apară certuri. În unele cazuri, părinții pot fi nemulțumiți de partenerul de viață al nativilor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au tendința de a considera că doar ei au dreptate și nu vor accepta sfaturile sau ideile altora. Devin foarte încăpățânați și atașați de niște raționamente învechite. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Nu vor fi definitive.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot fi mai agitați din cauza unei situații financiare. Fie ca urmare a unor vești primite, fie din cauza unor discuții purtate despre bani sau din cauza unor plăți pe care trebuie să le facă. Atenție și la tendința de a cheltui pe mofturi și plăceri de moment.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi mai nervoși ca urmare a unui dialog purtat cu cineva din familie. Sunt agitați, irascibili și simt nevoia să se retragă și să se cufunde în propriile lor frământări. Posibil ca nemulțumirea de azi să vină ca urmare a unor probleme din gospodărie care le dau planurile peste cap.

Horoscop Pești

Peștilor le pot ajunge la urechi fel și fel de zvonuri, de informații neadevărate sau menite să-i destabilizeze și să-i neliniștească. Pot fi ușor induși în eroare și nu ar trebui să ia decizii majore acum. Un dialog în cuplu îi poate lua prin surprindere. Posibil să iasă la suprafață secrete sau să reapară în viața lor foști parteneri.

Adauga un comentariu