Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 16 mai 2022. Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în zodia Scorpion

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 16 mai 2022. Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în zodia Scorpion
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

 

Horoscopul zilei de 16 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion au parte de o Lună Plină și Eclipsă totală de Lună în zodia lor.

Horoscop Berbec

Berbecii pot scăpa de un atașament emoțional sau financiar care le-a adus suferință și pierderi, inclusiv pierderi de energie. Unii nativi pot încheia o relație ascunsă sau pot descoperi secrete despre partener.

Horoscop Taur

Taurii vor ieși dintr-o relație toxică cu mult curaj sau vor încheia un contract profesional care nu le-a adus beneficiile dorite. Fără îndoială, în relațiile nativilor se produce o schimbare majoră și asta pentru că decid să se pună pe primul loc.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, implicit la odihnă, și să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos și echilibrat. Pot renunța la un loc de muncă care îi epuizează.

Horoscop Rac

Racii trăiesc intens la nivel afectiv această Eclipsă de Lună. Unii nativi pot încheia o poveste de iubire aflată la început, dar care nu are viitor. Alți nativi își pot schimba atitudinea pe care o au în dragoste.

Horoscop Leu

Leii pot renunța la niște atașamente emoționale vechi care, cel mai probabil, au legătură cu o situație de familie sau cu o casă, cu un bun de patrimoniu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot ajunge la concluzia că este nevoie să se desprindă de niște idei și tipare de raționament învechite sau toxice. Simt nevoia să facă curat în mintea lor.

Horoscop Balanță

Balanțele trebuie să renunțe la niște atașamente materiale și să-și schimbe modul în care se raportează la bani și câștiguri. Unii nativi pot pierde chiar și o sursă de venit.

Horoscop Scorpion

Scorpionii trăiesc intens aceasta Eclipsă de Lună, dat fiind că se petrece în zodia lor, și nu este exclus să aibă parte de o criză existențială în urma căreia să decidă să devină alte persoane.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ocazia să se rupă de trecut și de tot ce este toxic în viața lor. Nativii vor putea să lase în spate acele bagaje emoționale pe care le cară după ei de prea multă vreme și care acționează ca o ancoră.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot decide să iasă din anumite anturaje și să încheie acele relații de prietenie care nu le mai sunt de folos, ba mai mult îi trag înapoi. Unii nativi pot renunța la niște planuri de viitor care cer prea multe sacrificii pentru a deveni realizabile.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot încheia un context profesional care nu îi mulțumește și le provoacă prea multe frustrări. Fără îndoială, este nevoie să-și schimbe atitudinea față de carieră sau față de niște obiective înalte pe care și le-au setat.

Horoscop Pești

Pentru Pești a venit momentul să se debaraseze de acele credințe, convingeri și principii de viață care nu-i ajută în evoluție. Au nevoie să se reconecteze la spiritualitate sau să accepte că mai au de învățat pentru a face progrese.

sursă

Adauga un comentariu