Horoscop

Horoscop zilnic 23 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpion

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 23 octombrie 2021. Soarele intră în zodia Scorpion
Horoscopul zilei de 9 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor, aspect care-i va mai energiza.

Soarele intră astăzi în zodia Scorpion, pe care o va tranzita aproximativ o lună. Acest tranzit ne va aduce o mare putere interioară, capacitate de regenerare, însă ne va stimula și să ducem lucrurile la limită – pe principiul totul sau nimic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii trebuie să aibă mai multă grijă la modul în care-și administrează finanțele. Pot face evaluări greșite, pot pierde bani din cauza altora sau pot apărea plăți neprevăzute cărora trebuie să le facă față. Sunt de evitat investițiile riscante.

Horoscop Taur

Taurii văd mai clar care este situația în viața de cuplu sau în cazul unor colaborări profesionale. Pot fi determinați să facă unele schimbări radicale și efortul de a menține echilibrul în relațiile cu ceilalți va fi mai mare.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu ar trebui să-și asume responsabilități cărora nu le pot face față la locul de muncă. Este o perioadă în care pot fi creativi, însă se pot izbi și de răutățile unor colegi. Starea de sănătate va intra în atenția lor și pot face îmbunătățiri la acest capitol.

Horoscop Rac

Pentru Raci se va activa sectorul iubirii și pot fi mai dornici de noi povești de dragoste, iar în cazul unora va crește dorința de a deveni părinți. În cuplu pot avea tendința de a fi mai geloși și suspicioși și pot da naștere tensiunilor.

Horoscop Leu

Leii se vor preocupa mai mult de casă și familie. Nativii pot dezvolta frustrări din cauza faptului că toată lumea are așteptări de la ei. De aceea ar trebui să înceapă să delege sarcini și să se preocupe mai mult de chestiunile cu adevărat importante pentru ei.

Horoscop Fecioară

Nativii din Fecioară devin buni sfătuitori și pot lua decizii importante bazate pe un raționament foarte profund și clar. Va urma o perioadă a negocierilor și pot obține chiar și o creștere salarială. Totodată, vor avea spor la învățat și susținere în examene, interviuri, ședințe.

Horoscop Balanță

Balanțele încep să se preocupe de situația financiară și pot scoate bani valorificându-și propriile lor resurse și abilități. Au idei bune, sunt îndrăznețe și determinate să se pună în evidență prin talentele lor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au toate motivele să se bucure de intrarea Soarelui în zodia lor pentru că va urma o perioadă de renaștere. Vitalitatea și pofta de viață vor crește treptat, însă vor mai sta o perioadă în spatele cortinei, privindu-i pe ceilalți de la distanță.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători va începe o etapă de analiză și introspecție, în care vor prefera să se retragă din tumultul cotidian pentru a-și pune ordine în gânduri. Vor deveni mai vulnerabili și vor avea nevoie de mai multă odihnă ca de obicei.

Horoscop Capricorn

Capricornii se vor bucura de o perioadă de popularitate și vor fi mai dornici să iasă în lume, să cunoască oameni noi și să intre în noi anturaje. Încep să-și facă planuri de viitor și pot pune bazele unor proiecte îndrăznețe.

Horoscop Vărsător

Vărsătorilor li se luminează sectorul carierei și vor fi determinați de tranzitul Soarelui să se afirme, să se facă remarcați în diferite contexte. Provocările vor fi la ordinea zilei, dar vor stimula nativii să-și atingă niște obiective profesionale.

Horoscop Pești

Peștii pot vedea într-o altă lumină o serie de convingeri și principii de viață pe baza cărora au evoluat până acum și vor fi motivați de aspectele astrologice să lase în spate tot ce este toxic în viața lor, de la obiceiuri la persoane.

Adauga un comentariu