Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. Marte intră în zodia Capricorn

Publicat: 24 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 27 mai 2022

 

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn au parte de ingresul lui Marte, planeta acțiunii, chiar în zodia lor.

Horoscop Berbec
Berbecii sunt foarte determinați de acest tranzit să-și atingă niște țeluri, niște obiective profesionale. Pot avea șansa de a avansa, însă trebuie să aibă grijă și la confruntările pe care le pot avea cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții ale statului.

Horoscop Taur
Taurii sunt susținuți în perioada următoare să învețe ceva nou, să studieze, să cunoască, să călătorească. Nativii pot deveni adevărați justițiari, însă trebuie să evite încăpățânarea, prejudecățile și expunerea unor principii mult prea rigide. Atenție și la problemele cu legea!

Horoscop Gemeni
Gemenii se pot lupta pentru obținerea unor drepturi financiare și materiale. Se pot impune mai ușor în fața partenerului în chestiuni ce țin de buget comun și cheltuieli. Vor negocia la sânge și, în plus, pot face investiții curajoase. Pe de altă parte, acolo unde există suspiciuni de trădare, nativii vor dezgropa adevărul.

Horoscop Rac
Racii vor avea parte de o perioadă extrem de tensionată în relațiile cu ceilalți. În cuplu pot izbucni conflicte greu de aplanat, iar profesional pot avea senzația că se pune foarte multă presiune pe ei. Pot să apară despărțiri bruște și se pot încheia contracte și colaborări.

Horoscop Leu
Leii pot avea parte de o perioadă agitată la locul de muncă și pot deveni foarte competitivi. Certurile cu colegii nu vor lipsi, mai ales dacă aceștia le vor subestima autoritatea. Crește randamentul, însă și tendința de suprasolicitare. Mai multă grijă la sănătate! Este momentul să facă mai multă mișcare.

Horoscop Fecioară
Fecioarele traversează o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental. Se pot îndrăgosti, pot avea curajul să cucerească persoana care le place și se pot bucura mai mult de viață, de propriile lor plăceri și hobby-uri. Pot avea ocazia să petreacă mai mult timp cu copiii sau să pună pe roate un proiect creativ.

Horoscop Balanță
Balanțele nu vor fi prea încântate de tranzitul lui Marte prin Capricorn pentru că un conflict cu familia poate ajunge la apogeu. Se pot duce lupte de putere între nativi și cei dragi și nimeni nu va dori să facă compromisuri. Totuși, este o perioadă bună pentru cei care vor să facă renovări în casă sau să-și schimbe domiciliul.

Horoscop Scorpion
Scorpionii sunt avantajați de acest tranzit pentru că îi stimulează la nivel mental. Vor avea idei mărețe, vor găsi soluții îndrăznețe la problemele lor și vor lua decizii curajoase. Vor fi Asi în negocieri, însă pot avea parte și de certuri și momente de irascibilitate.

Horoscop Săgetător
Săgetătorii pot fi stimulați de Marte să facă bani, să-și crească veniturile, însă și dorința de a cheltui mai mult va crește. Sunt nativi care au curaj să ceară o mărire de salariu, dar și nativi care au parte de fel și fel de conflicte din cauza unei situații financiare.

Horoscop Capricorn
Capricornii au parte de intrarea lui Marte în zodia lor, tranzit care le oferă foarte multă energie, curaj, ambiție și determinare să-și atingă obiectivele. Este recomandat ca nativii să facă mai mult sport în perioada următoare. În caz contrar ar putea acumula furie și ar putea deveni mai conflictuali.

Horoscop Vărsător
Pentru Vărsători, acest tranzit poate fi mai dificil dacă nu și-au încheiat socotelile cu trecutul sau dacă se confruntă cu probleme de sănătate. Aceste aspecte vor fi imposibil de evitat în perioada următoare, dar tocmai asta îi ajută să le vindece. Se pot rupe mai ușor de tot ce este toxic în viața lor, de la persoane, la obiceiuri.

Horoscop Pești
Peștilor li se activează viața socială și vor ieși mai mult cu prietenii. Pot cunoaște oameni noi care să-i ajute să se afirme sau să pună bazele unor planuri de viitor pe care le au. Este o perioadă constructivă și pot demara proiecte profesionale importante.

 
Adauga un comentariu