Horoscop

Horoscop zilnic 24 octombrie 2021. Gemenii au parte de tensiuni cu partenerul

Publicat: 24 oct. 2021
Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021
Horoscopul zilei de 3 Decembrie 2021

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni pot avea parte de tensiuni în relația de cuplu.

Contextul astrologic al zilei, cu Luna în tranzit prin Gemeni, va trezi în noi dorința de a comunica, de a ne împărtăși ideile și experiențele. Ne va fi ușor să exprimăm ceea ce gândim și ne putem împrieteni cu persoane noi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de susținerea astrelor în tot ce ține de comunicare și negocieri. Pot obține ceea ce-și doresc de la alții fără prea mare efort. Este o zi favorabilă plimbărilor și întâlnirilor cu prietenii.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de discuții pe teme financiare, pot face calcule exacte și cheltuieli raționale. Își pot satisface mici plăceri și azi chiar se pot răsfăța mai mult, însă trebuie să aibă grijă tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de un plus de energie, deschidere către nou și foarte multă inspirație. Abordează cu luciditate situațiile de viață cu care se confruntă și sunt foarte înțelegători și empatici. În cuplu s-ar putea să treacă prin tensiuni cauzate de instabilitatea partenerului.

Horoscop Rac

Racii sunt sfătuiți să stea de vorbă cu cei dragi, cu rudele, cu părinții și să încerce să dezbată subiecte din trecut, din copilărie. Pot fi surprinși de ceea ce vor afla și pot să-și clarifice multe îndoieli.

Horoscop Leu

Leii pot purta astăzi discuții interesante, pot dezbate curiozități cu prietenii sau, în alte cazuri, cu asociații sau cu persoanele cu care sunt implicați în realizarea unui proiect. Se pot bucura de aprecieri și susținere din partea celor apropiați.

Horoscop Fecioară

Nativii Fecioară întorc pe toate părțile o situație profesională și își pot stabili pașii de urmat pentru atingerea unor obiective. De evitat discuțiile în contradictoriu cu cei care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop Balanță

Balanțele analizează cu calm și luciditate un context care se petrece în jurul lor, în care sunt sau nu implicați în mod direct. Trec totul prin filtrul gândirii, dar și prin sita credințelor și convingerilor lor și pot lua niște decizii importante.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de discuții în familie care vizează o moștenire, un bun material, un credit de locuință. Pot primi sprijinul celor dragi în acțiunile pe care le întreprind în acest sens. S-ar putea să aibă parte de o stare emoțională oscilantă și apăsătoare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au mari șanse să rezolve neînțelegerile apărute în cuplu și să cadă la pace cu partenerul de viață. Totuși, opoziția Lunii cu Venus, planeta iubirii din zodia lor, poatea duce și nemulțumiri legate de partener. Unii nativi se pot împăca cu cineva apropiat, poate cu un prieten.

Horoscop Capricorn

Capricornii se dedică unor activități de rutină, unor sarcini amânate din timpul săptămânii și o fac cu destul de multă determinare. Au nevoie și de odihnă și nu trebuie să neglijeze asta, deși o plimbare îi poate încărca cu energie destul de mult.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii resimt din plin dorința de a se relaxa și de a se dedica pasiunilor și hobby-urilor pe care le au. Comunicarea cu persoana iubită și copiii este bună și se pot rezolva neînțelegeri mai vechi. Cei care sunt la începutul unei povești de iubire pot avea senzația de instabilitate în relație.

Horoscop Pești

Peștii pot clarifica situații în familie și se pot apropia mai mult de cei dragi. Nevoia lor cea mai mare în acest moment este să se înțeleagă pe ei înșiși, să-și înțeleagă emoțiile și să-și ierte niște acțiuni sau decizii din trecut.

Adauga un comentariu