Horoscop

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2021. Scorpionii pot cuceri pe cineva

Publicat: 28 nov. 2021
Horoscop 17 Iulie 2021
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022! Nativii din semnul Scorpion sunt mai agitați și conflictuali

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion au toate șansele să cucerească persoana care le place.

Săptămâna se încheie cu un trigon între Marte din zodia Scorpion și Neptun retrograd din Pești, aspect armonios care ne ajută să ne liniștim după perioada agitată pe care am trăit-o. Devenim mai sensibili, mai intuitivi și acționăm mai calm și cu mai multă empatie. În plus, suntem mai pasionali și trăim mai intens clipa. Zona de spiritualitate este, de asemenea, puternic activată acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt mai emotivi astăzi și caută să facă pace cu persoanele cu care au fost în tensiuni în ultimele zile, dar și cu ei înșiși. Se simt mai puternici și mai tonici la nivel psihic și pot ierta mai ușor.

Horoscop Taur

Taurii nu ar trebui să-i învinovățească pe ceilalți pentru ceea ce nu funcționează în relații, ci mai degrabă să caute în profunzimile ființei lor tiparul greșit și să-l vindece. În cuplurile unde situația este așezată, pot profita să-și facă planuri de viitor alături de partener. Nativii sunt empatici și-i ajută pe cei care le cer sprijin.

Horoscop Gemeni

Gemenii au un randament mai bun în activitățile întreprinse astăzi și reușesc să le termine în timp util astfel încât să aibă timp și de distracții și relaxare. Relația bună cu partenerul de viață și cu copiii îi încarcă cu energie.

Horoscop Rac

Și Racii se bucură de o stare de spirit bună. Sunt veseli, energici, se dedică activităților cu cei dragi și sunt foarte creativi și inspirați în tot ceea ce fac. Reușesc să ajungă la viziuni comune cu persoana iubită, iar cei singuri, prin atitudinea lor jovială, pot poate atrage atenția unui posibil partener.

Horoscop Leu

Leii sunt dispuși să ajungă la armonie și împăcare cu familia și pot pregăti o cină sau pot face un gest care să-i emoționeze pe cei dragi. O discuție calmă și empatică poate rezolva multe probleme apărute și ziua se poate încheia cu o stare de bine și bucurie.

Horoscop Fecioară

Fecioarele ar trebui să se dedice activităților alături de partener. O ieșire în natură, o plimbare îi poate avantaja foarte mult, mai ales că vor putea discuta calm și detașat de toate problemele care au apărut în cuplu și au fost ascunse până acum.

Horoscop Balanță

Balanțele se pot dedica unor activități de rutină, însă de această dată și partenerul le va sprijini, aspect care le aduce un plus de încredere în relația lor. Sunt și nativi care astăzi muncesc pentru a-și suplimenta veniturile, dar o fac cu împăcare și motivație.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt mai îndrăzneți și încrezători în ceea ce privește o poveste de dragoste și pot face un prim pas pentru a cuceri pe cineva. Dacă au deja o relație, ziua de astăzi o vor dedica persoanei iubite, copiilor și își vor exprima sentimentele prin gesturi romantice.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de astăzi poate aduce amintiri, stări nostalgice și gândul le poate fugi spre trecut, poate chiar spre o fostă poveste de dragoste. Nativii vor prefera să stea mai retrași sau să se refugieze în mijlocul familiei.

Horoscop Capricorn

Capricornii se dedică activităților cu prietenii și cel mai probabil leagă și noi relații cu persoane cu care sunt pe aceeași lungime de undă sau cu care au obiective comune. Se pot implica în acțiuni caritabile și-și oferă ajutorul celor care au nevoie fără a sta pe gânduri.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au mai multă încredere în ei și își pot schița niște planuri profesionale destul de îndrăznețe, mai ales că ambițiile lor sunt mari. Astăzi pot realiza că și resursele de care dispun, de exemplu, un talent, îi pot propulsa în carieră.

Horoscop Pești

Peștii sunt într-o dispoziție de zile mari și se pot dedica acelor activități pe care le-au tot amânat. Este o zi ideală pentru o călătorie, pentru a explora ceva nou sau pentru a face niște pași în vederea transformării unui vis în realitate.

Adauga un comentariu