Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 9 decembrie 2021. Vărsătorii pot avea parte de surprize

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 9 decembrie 2021. Vărsătorii pot avea parte de surprize
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate.

Horoscop Berbec

Berbecii vor fi agitați astăzi și nu vor avea răbdare cu cei dragi, iar cu prietenii pot intra în conflicte. Se pot aștepta la surprize mai puțin plăcute de natură financiară sau pot avea nemulțumiri legate de un proiect în care au pus mult suflet.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la imaginea profesională și să nu exagereze doar de dragul de a ieși în evidență. S-ar putea să fie țina unor critici și atacuri la care vor trebui să răspundă cu înțelepciune, în caz contrar existând riscul de a strica relații și colaborări.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor dori cu orice preț să aibă dreptate în fața tuturor și pot scăpa din vedere detalii importante care fac diferența între o opinie corectă și una exagerată. Se pot certa cu colegii din cauza viziunilor și părerilor diferite.

Horoscop Rac

Racii sunt agitați astăzi și pot duce la extrem emoțiile și trăirile interioare. Se pot lăsa măcinați de neîncredere, gelozie și pot cădea pradă tentațiilor, fie că este vorba de o aventură sentimentală, fie că este vorba de un viciu. Atenție la atracții în urma cărora pot dezvolta dependențe emoționale toxice!

Horoscop Leu

Leii pot pot avea parte de o zi conflictuală în cuplu și tendința nativilor va fi să răscolească trecutul, să facă reproșuri și să exagereze. S-ar putea să nu-și poată controla emoțiile și să ceară prea mult de la ceilalți.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de azi duce stresul de la locul de muncă pe culmi înalte și nu este exclus să apară și unele probleme de sănătate din această cauză. Nativii nu ar trebui să ia de bun tot ce aud. Dialogurile în contradictoriu cu colegii și activitățil care cer concentrare mare ar trebui evitate.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt destul de nehotărâte în privința unei relații sentimentale și schimbul de replici cu partenerul de viață poate fi dureros. Pot riposta dacă nu sunt lăsate să-și exprime creativitatea sau să-și satisfacă unele plăceri.

Horoscop Scorpion

Scorpionii nu au nici astăzi o zi mai calmă în familie și un conflict poate degenera foarte ușor, mai ales dacă este vorba de bani la mijloc. Nu reușesc să ajungă la un numitor comun cu cei dragi și fiecare se luptă pentru dreptatea lui.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de discuții aprinse și cu greu se vor face înțeleși de cei din jur. S-ar putea ca cineva să-i vorbească pe la spate, să bage intrigi sau să încerce să-i inducă în eroare. Unele minciuni pot fi demascate.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de situații neprevăzute în plan financiar. Poate fi vorba de cheltuieli neplanificate sau cineva poate încerca să-i păcălească. Există riscul de a pierde bani din cauza altora, de aceea și azi ar trebui să evite împrumuturile și investițiile riscante.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de idei revoluționare, sunt inventivi și pot găsi soluții ingenioase la problemele profesionale cu care se confruntă, însă s-ar putea ca superiorii să nu le aprecieze, iar ideea de a-și demonstra constant valoarea îi frustrează.

Horoscop Pești

Peștii se confruntă și astăzi cu stări de agitație, cu tensiuni interioare și solicitare nervoasă. Contextul poate avea legătură cu o decizie pe care trebuie să o ia sau cu un dialog pe care l-au purtat sau urmează să-l poarte.

sursă

Adauga un comentariu