Horoscop

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2021. Nativii zodiei Leu primesc vești bune

Publicat: 17 ian. 2021

Mihai Voropchievici a analizat runele și a dezvăluit ce planuri au acestea cu semnele zodiacale, în săptămâna 17 – 23 ianuarie 2021. Numerologul a anunțat că nativii zodiei Leu vor primi o serie de vești bune.

Mai mult, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, renumitul numerolog a transmis că săptămâna următoare este încărcată de surprize pentru unii nativi, însă pentru ceilalți nu aduce decât neplăceri. Cu toate acestea, nu vă lăsați descurajați. Chiar dacă lucrurile nu par să funcționeze așa cum vă doriți, va veni un moment în care norocul vă va surâde tuturor.

În cele ce urmează, vă sunt prezentate previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte. Descoperiți ce vă rezervă zilele următoare.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2021

Berbec

Nativii zodiei Berbec intră pe sub pielea unei anumite persoane, iar în acest fel vor fi răsfățați cu surprize impresionante. În ceea ce privește cadourile sau bonusurile, săptămâna care urmează aduce noi oportunități.

Taur

În viața Taurilor, lucrurile se complică. Pentru a-și rezolva problemele care îi frământă, vor face un consiliu de familie. În acest fel, totul se va clarifica.

Gemeni

Gemenii vor trece prin clipe contradictorii. Urmează să afle un adevăr dureros, care le va schimba viața sau, din contra, îi va traumatiza.

Rac

Racii trebuie să trateze cu multă seriozitate toate situațiile din această săptămână. Este necesar să fie atenți la semne, pentru a nu da de necazuri.

Leu

Leul, cea de-a doua zodie de foc, va avea parte de surprize în această săptămână. Poate primi sume de bani importante sau cadouri surpriză.

Fecioară

Fecioarele vor trăi o săptămână intensă. Unele dispute din familie le pot crea o stare de tensiune, pe care nu și-o doresc. Runele le sfătuiesc să nu fie îngrijorate, să renunțe la certuri, iar totul se va limpezi într-un final.

Balanță

Nativii Balanță sunt puși pe scandal! Se anunță bătălii furtunoase cu cei din jur, chiar și cu cei din familie. Ar fi bine să lăsați garda jos și să vă gândiți că oamenii din jurul vostru nu vă sunt inamici.

Scorpion

Scorpionul are o săptămână cu suișuri și coborâșuri: trebuie să dea dovadă de rezistență, de forță și de tărie, fiindcă  aceste zile ce vin cu tot felul de provocări și încercări.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de liniște, pentru a reuși să comunice cu divinitatea. Pentru a realiza o mică analiză, acești nativi se retrag în ei înșiși. Forța divină îi va ajuta să-și rezolve problemele.

Capricorn

Pentru că au muncit extrem de mult lunile trecute, nativii zodiei Capricorn urcă încă o treaptă spre visul lor. Acest lucru îi motivează să depună și mai mult efort, pentru că lucrurile bune vin doar cu muncă asiduă.

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de numeroase schimbări. În acest fel, el trebuie să se pregătească, fiindcă vor urma zile intense. Mai mult, trebuie să țină cont și de dorințele celor apropiați.

Pești

Peștii plănuiesc să se plimbe. Acest lucru îi va ajuta să se detașeze de toate lucrurile supărătoare din ultima perioadă, încărcându-i cu multă energie pozitivă.
Adauga un comentariu