Horoscop

Horoscopul săptămânal Minerva. Vești bune pentru zodii în perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Publicat: 28 sept. 2020
Minerva vine cu previziunile complete pentru toate zodiile
Minerva vine cu previziunile complete pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânal Minerva. Care sunt previziunile complete pentru toate zodiile în săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Totul începe cum nu se poate mai bine pentru nativii din Taur și Gemeni. Totodată, pentru cei din Balanță, săptămâna aceasta lucrurile simple aduc multă bucurie, iar în cazul Peștilor, munca grea va da roade.

Unele zodii au parte de o explozie de energie

Berbec. În această săptămână ești mult mai ferm și decis să iei măsuri eficiente în vederea atingerii obiectivelor. Sprijinul vine de la Venus și Marte, stăpânul tău planetar, chiar dacă este retrograd. Activarea energiei Nodului Nord de către Venus poate duce la satisfacția personală. Săptămâna aceasta există armonie între ceea ce îți dorești și calea pe care o urmezi.

Săptămâna continuă cu luna plină de pe 1 octombrie în semnul tău, Berbec. Acum Casa 1 este luminată și s-ar putea să te simți chiar mai puternic din punct de vedere fizic și o explozie bruscă de energie.

Taur. Săptămâna începe cu Venus în Leu în trigon cu Lilith și cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Astăzi este o zi bună pentru a gândi în termeni de probabilitate – fie că este vorba de dorința de a renova bucătăria sau de a te muta într-o locuință nouă. Contruiește-ți o imagine de ansamblu folosind imaginile pe care le găsești pe internet care să îți ofere un mesaj inspirațional pentru casa pe care ți-o dorești.

Gemeni. Luni, Venus și Nodul Nord îți dezvăluie calea vieții și, fiind în propriul tău semn anul acesta, îți permite să arunci o privire asupra direcției vieții tale. Cu influența lui Venus, ceva ce vezi sau citești astăzi, te poate inspira să iei în considerare schimbarea stilului de viață.

Marți, pe 28 septembrie, Saturn revine în mers direct. Există mai multe modalități de a-ți manifesta obiectivele. Saturn nu este aici pentru a te opri, ci pentru a te ajuta să recunoști că, dacă vrei să călătorești în jurul lumii într-o bună zi, trebuie să pleci de undeva.

Rac. Luni este o zi bună pentru brainstorming pe diferite idei care ar putea deschide drum unor venituri colaterale. Cu Venus implicată, ar trebui să te concentrezi asupra lucrurilor care sună plăcut, dar și profitabil.

Tot acum în timp ce le vorbești colegilor despre noul tău plan, ei pot veni cu o serie de argumente de ce nu va funcționa. Saturn adoră să joace drept avocatul diavolului. Ia în considerare cum să depășești obstacolele pe care le sugerează. Acești oameni țin la tine, dar au temeri proprii. Mulțumește-le pentru sfaturi și apoi analizează dacă ceea ce au spus este corect, astfel încât să poți face ajustările necesare.

Horoscopul săptămânal Minerva aduce armonie în viata unor nativi

Leu. Teste de viață, săptămâna aceasta. Percepția ta acută și îți arată calea de urmat. Poți avea o viziune pentru o nouă despre viață. Ar putea fi ceva mic, cum ar fi îndrumarea copiilor surorii tale cum să gestioneze banii sau poate ești gata să faci o schimbarea majoră și să iei viața de la zero.

Fecioară. Ar fi bine sa ceri ceea ce îți dorești cu adevarat. Ai putea avea revelația cât de mult îți place slujba ta. S-ar putea să descoperi că nu iubești fiecare aspect al acesteia, dar s-ar putea să crezi în misiune, să ai colegi extraordinari sau poate că îți place să lucrezi de acasă.

Balanță. Lucrurile simple aduc bucurie săptămâna aceasta. Prietenii, mâncarea bună și timp să vă bucurați de voi. Ai putea să te trezești cu o viziune despre ceva ce vrei cu adevărat să faci. Poate fi o idee pe care o tot pritocești sau ceva ce ți-a trecut prin minte fulgerător.

Scorpion. Dispare provocarea de la locul de muncă dispare și se restabilește armonia. Ceea ce ai vizualizat, se manifestă acum. Încă de luni ai putea vedea posibilitățile reale de a continua cariera la care visezi. Poate fi un mic pas față de ceea ce faci deobicei sau un salt uriaș, dar resursele devin disponibile pentru a te ajuta să faci această tranziție. Resursele pot fi financiare, dar pot fi și oameni care să îți arate calea. Este o zi bună pentru a urma și calea inimii.

Munca stăruitoare învinge totul

Săgetător. Nativii Săgetător ar putea primi un semn de recunoaștere în această săptămână. Cei care știu văd cât de valoroase sunt ideile tale cu adevărat.

Capricorn. Luni, 28 septembrie, Venus face un pătrat cu Saturn, în propriul tău, Capricorn. Tocmai când credeai că ai un anumit impuls de a merge mai departe, vine Saturn care aduce îndoieli sau întreruperi. Progresul încetinește până la limita de forță, chiar dacă programul tău este ocupat, poate să nu îți lase timp și pentru lucrurile pe care dorești să le faci.

Vărsător. În această săptămână, comunicarea este punctul central al activităților tale și vei știi cum să folosești cuvintele potrivite. Poți uimi cu spiritul și farmecul tău. Dintr-odată, s-ar putea să simți obstacole care te-au reținut până acum dar nu mai contează.

Pești. Munca grea dă roade. Faci progrese mari săptămâna aceasta în proiecte care ți-ar putea crește veniturile în curând. Există recunoștință pentru familie, indiferent dacă aceasta este familia ta sau familia spirituală. Îți dorești o casă a ta.

Așadar, horoscopul săptămânal Minerva vine cu vești bune pentru marea majoritate a nativilor. Totul este să profitați de oportunitățile ce se ivesc.

Adauga un comentariu