Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 13 decembrie! Nativii din zodia Taur vor da dovadă de rigiditate și prudență

Publicat: 13 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul zilei de 13 decembrie Nativii din zodia Taur vor da dovadă de rigiditate și prudență

Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor da dovadă de rigiditate și prudență în comunicare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de o problemă care ține de familie, de cămin și care este destul de stresantă, în sensul că nu ține integral de implicarea nativilor sau de abilitățile și capacitățile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu facă tranzacții, cheltuieli legate de locuință și nici să împrumute cu bani rudele. Pot fi investiții nerentabile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Comunicarea nu va fi un punct forte al celor născuți în zodia Taur, însă nu în sensul că nativii vor intra în dispute, ci în sensul că nativii vor evita să socializeze, vor evita să dea explicații și, mai ales, să facă promisiuni. Prudența de care vor da dovadă în dialog îi va feri de anumite comentarii nepotrivite, însă horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi interpretați greșit de către cei dragi. Trebuie ca Taurii să explice că nu întotdeauna tăcerea este un răspuns.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Se întrevăd probleme legate de bani, în sensul că cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea lupta pentru un drept material, pentru o sumă restantă, pentru recuperarea unei datorii. Posibile probleme cu actele, cu aplicarea legii într-o direcție financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că o despăgubire, o rezolvare, soluționare de moment se poate lăsa cu nemulțumiri majore pentru nativi. Atenție la portofel! Nativii pot pierde bani inclusiv din neatenție!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
După câteva zile destul de tensionate la nivel mental și extrem de încărcate emoțional, cei născuți în zodia Rac pot răsufla ușurați. Luna se află în tranzit prin semnul lor și le insuflă iz de veselie, energie, poftă de viață, iar stările afective, chiar dacă de o sensibilitate mai mare, vor fi vindecătoare pentru sufletul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia unor dialoguri plăcute cu cei dragi, în special cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Este o zi cu o influență astrologică mai puțin favorabilă pentru cei născuți în zodia Leu, care se pot simți obosiți, epuizați, stresați și apatici. În plus, orice situație care le va reveni, mai ales care nu se află în programul lor, va fi sursă de tensiune și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea probleme cu oasele, iar starea de sănătate poate fi vulnerabilă. Odihna și repaosul fizic sunt cele mai bune recomandări pentru Lei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Planurile sentimentale ale celor născuți în zodia Fecioară nu vor fi deloc pe placul partenerului de viață sau, în anumite cazuri, pe placul părinților. Conflictele pot fi la ordinea zilei și nu este exclus ca nativii să treacă prin stări contradictorii, supărări, dezamăgiri și regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie cât mai diplomați și să nu ia decizii radicale în cuplu sau în familie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
La locul de muncă nu este chiar cea mai plăcută atmosferă, iar de vină sunt în primul rând cei născuți în zodia Balanță. Nativii sunt rigizi, fără chef de negociere, intoleranți și foarte autoritari. Este posibil ca și în familie să întâmpine dificultăți în dialog, mai ales dacă este vorba de persoane cu autoritate în fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai îngăduitori, mai răbdători și mai dispuși la găsirea unei căi de mijloc.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a-și impune cu vehemență punctul de vedere. Vor fi situații în care nativii, din dorința de a nu renunța, de a nu recunoaște că au greșit, vor tinde să meargă până în pânzele albe și riscă să se piardă în explicații sau să lase la vedere o latură mai puțin cunoscută a lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot dezvălui secrete din greșeală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Situația financiară le va ridica probleme celor născuți în zodia Săgetător care s-ar putea vedea nevoiți să renunțe la unele mici plăceri sau la unele planuri din lipsă de fonduri. Nativii sunt restricționați de niște datorii sau de o plată amânată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei reglementări juridico-financiare, însă cu rezultate întârziate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Luna în tranzit prin sectorul parteneriatelor nu va fi deloc pe placul și nici nu va veni în ajutorul celor născuți în zodia Capricorn, mai ales dacă aceștia se află într-o relație tensionată cu persoana iubită sau cu colaboratorii, asociații. Nativii se vor lupta cu ostilități în dialog, vor avea parte de neînțelegeri și reproșuri, chiar acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite astăzi să ceară sau să ofere lămuriri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Starea de sănătate poate fi destul de vulnerabilă, iar cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să-și dea peste cap niște planuri sau să nu reușească să-și îndeplinească atribuțiile la locul de muncă. În special, nativii vor resimți oboseală, dureri de cap, stări de greață, moleșeală și dureri oasoase. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot întâmpina neplăceri, dezamăgiri financiare. O situație s-ar putea să nu se rezolve în favoarea lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia de socializare, de comunicare cu prietenii și nu este exclus să fie mai emoționali și mai sensibili ca de obicei. Nativii vor cere sfatul celor dragi, însă tendința va fi de a exagera în cele povestite și atunci sfaturile primite vor căpăta o doză de neimportanță. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot duce la extrem niște trăiri afective.

Adauga un comentariu