Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022! Nativii din semnul Scorpion sunt mai agitați și conflictuali

Publicat: 28 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 27 mai 2022

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion sunt mai agitați și conflictuali.

Horoscop Berbec

Berbecii au intuiție profesională și știu să aleagă ce este mai bine pentru ei. Pot lua decizii radicale ce țin de carieră, dar nu ar trebui să le pună deocamdată în practică, ci să aibă răbdare până luna viitoare. De evitat discuțiile în contradictoriu cu superiorii.

Horoscop Taur

Taurii pot profita de această conjuncție pentru a se documenta sau a obține niște informații la care în mod normal nu ar avea acces. Pot vorbi cu anumiți specialiști și pot avea parte de revelații în baza cărora își pot formula o judecată dreaptă și corectă ulterior.

Horoscop Gemeni

Gemenilor li se revelează adevăruri dureroase pe care poate doar le bănuiau despre partenerul de viață sau anumiți colaboratori profesionali. Deși situațiile cu care se confruntă sunt dificile și pot aduce pierderi, pot găsi o cheie de rezolvare. Atenție mai multă la sănătate!

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de discuții dificile în cuplu sau cu partenerii profesionali care pot aduce la suprafață secrete și situații incomode. Se pot face reproșuri și se pot cere ultimatumuri. Nu sunt excluse rupturile acolo unde lucrurile nu mai pot fi redresate.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de discuții tensionate la locul de muncă care se pot solda cu acuze și manifestări necontrolate de putere. Pe de altă parte, un diagnostic sosit în cazul unor nativi aduce decizii radicale legate de sănătatea lor și stilul de viață abordat.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt provocate sentimental în această perioadă, iar astăzi poate fi apogeul. Pot înțelege într-o altă notă intențiile sentimentale pe care le are o persoană sau ei pot conștientiza ce-și doresc în plan afectiv. Un dialog cu persoana iubită sau cu copiii poate schimba povestea.

Horoscop Balanță

Balanțele pot redeschide subiecte sensibile în familie și pot vorbi despre ceea ce-i doare și au ascuns până acum. La nivel emoțional se produc transformări profunde al căror ecou se va vedea abia în perioada ce urmează.

Horoscop Scorpion

Scorpionii s-ar putea să fie mai tăcuți astăzi sau să nu dorească să spună ce gândesc cu adevărat despre o situație, aspect care le poate aduce agitație interioară. Există și varianta să-și impună cu forța ideile. Ar trebui să se lase ghidați de înțelepciune și de vocea interioară. Pot avea revelații de moment.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot descoperi că au de făcut niște plăți mai vechi sau reiau o discuție deloc confortabilă despre finanțele lor. Pot pierde bani din cauza altora. Nativii pot ajunge acum la concluzia că trebuie să-și refacă complet strategia financiară.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de conștietizări profunde zilele acestea și pot lua decizii care să le schimbe viața, dar pe care nu ar trebui să le pună încă în practică. Scapă de niște frici avute, mai ales temeri legate de viitor. Sunt sfătuiți să fie mai atenți la dialog și să nu-și impună cu orice preț punctul de vedere.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi măcinați de trecut, de situații sentimentale pe care nu le-au elucidat încă. Intuiția funcționează destul de bine astăzi și ar trebui să asculte ce răspunsuri vin din interiorul lor. Atenție la secrete care pot ieși la suprafață.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de discuții în cuplu care să schimbe complet niște planuri de viitor. Se pot face reproșuri, acuze și se pot dezvălui adevăruri neplăcute. Pe de altă parte, dacă sunt implicați în anumite proiecte, s-ar putea să nu le placă ce aud de la asociați și să nu fie de acord cu ideile acestora.

sursă
Adauga un comentariu