National

Horoscopul zilei de 7 martie 2021! Nativii din zodia Fecioară vindecă sau, cel puțin încearcă să vindece, o rană sentimentală.

Publicat: 07 mart. 2021
Horoscopul zilei de 14 februarie 2021
Horoscopul zilei de 28 martie 2021

Horoscopul zilei de 7 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 martie 2021 spune că nativii din zodia Fecioară vindecă sau, cel puțin încearcă să vindece, o rană sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie nevoiți să se preocupe de chestiuni profesionale care nu suportă amânare, dar care le creează și disconfort. Totuși, acest context îi stimulează să facă lucrurile diferit, să vină cu ceva nou, să inoveze, de exemplu, metoda de lucru. Alți nativi pot fi surprinși de atitudinea sau o discuție cu o persoană importantă din viața lor.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur resimt din plin nevoia de a se desprinde de niște tipare de gândire, de a lăsa în spate niște convingeri care până acum i-au ghidat. Este nevoia de reformulare a unor principii de viață combinată cu propria lor nevoie de libertate. Alți nativi pot primi vești din străinătate, pot avea dialoguri neașteptate cu persoane de peste hotare. Dorinaț de a pleca într-o călătorie este mare, dar imposibil de pus în practică deocamdată.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot face o analiză financiară a ultimei perioade din viața lor. Nativii pot vedea caum raportul între banii investiți și cei câștigați. S-ar putea să aibă nevoie mai mare zilele acestea de ajutorul celorlalți, de suportul și resursele altora. În cuplu pot reactualiza bugetul, pot face un plan de cheltuieli pentru următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac pot fi luați prin surprindere de partenerul de viață cu o propunere pe care unii o pot simți chiar excentrică. În cuplu pot apărea discuții legate de imagine, de cum se văd unul pe celălalt și se pot reactualiza niște vulnerabilități. De evitat impunerile și manifestările autoritare.

Horoscop zilnic Leu
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de astăzi vine cu destul de mult calm, o stare de relaxare sau mai corect spus, o nevoie de detașare de tot ce i-a stresat și obosit în ultimele zile. Sunt încă frustrări legate de unele principii ale altora, de unele mentalități cu care nativii au intrat în contact în ultimul timp, însă ar fi de preferat să facă tot ce le stă în putință să le excludă din tabloul zilei. Posibil să caute noi metode de implementare a unor activități curente, metode care să le ușureze munca, acasă sau la job.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară simt nevoia să se detașeze de o persoană dragă, nu va fi voba de despărțire, cât de nevoia de a se reculege, de a lua o pauză și a analiza contextul sentimental de la distanță. Pentru alți nativi poate fi vorba de nevoia de a vindeca o dezamăgire, de a depăși o despărțire, o pierdere a cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de activitățile casnice. Nativii încearcă să-și ușureze muncile legate de casă, însă este posibil să apară niște discuții în contradictoriu cu partenerul de viață care nu este prea dispus să contribuie la acestea. Este o zi favorabilă pentru discuții în familie legate de bunuri patrimoniale sau cheltuieli comune.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi destul de deschiși la dialogurile cu partenerul de viață și vor surprinde prin atitudinea lor sau prin ceea ce spun. Comunicarea este mai dificilă cu colegii de muncă, în cazul acelor nativi care lucrează sau, cel puțin, sunt nemulțumiți de niște contexte profesionale. Mulți Scorpioni analizează acum o situație relațională.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător își fac calcule financiare și încearcă să facă niște schimbări în modul în care-și cheltuie sau administrează bugetul astfel încât să le ajungă banii. O zi destul de tensionată în plan sentimental. O zi în care se pot redeschide niște răni sentimentale sau pot apărea frustrări legate de persoana iubită, msai ales în cazul acelor nativi care nu se simt apreciați.

Horoscop zilnic Capricorn
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn se simt bine, revigorați fizic și psihic. Nativii dau dovadă de înțelegere și maturitate în relația cu persoana iubită, se preocupă de copii mai mult, iar la aceste două capitole doresc să inoveze, să aducă ceva nou în contextul de viață prezent. Posibile frământări emoționale cauzate de trecut sau de relația cu familia.

Horoscop zilnic Vărsător
Este o zi de odihnă și relaxare pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii caută să se detașeze de orice context care le poate strica pacea interioară și sunt foarte înțelepți în gândire și raționament. Chiar dacă familia poate veni cu unele doleanțe, Vărsătorii vor ști să calmeze lucrurile. În schimb, s-ar putea ca o situație financiară să-i scoată puțin din zona de confort psihic.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești simt nevoia să se înconjoare de prieteni, să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, însă vor evita persoanele certărețe, abuzive, care intră cu forța în viața lor și le pun prea multe întrebări. Unii nativi pot fi mai deschiși și pot discuta chiar și probleme delicate din viața lor care-i macină în ideea de a găsi o altă cale de rezolvare decât cea abordată până acum. Este o zi bună pentru plimbări, pentru ieșiri în aer liber.

Adauga un comentariu