Actualitate

Hoții au vrut să spargă casa Andreei Marin!

Publicat: 21 mart. 2021
Andreea Marin
Hoții au încercat să spargă casa Andreei Marin

Hoții au vrut să spargă casa Andreei Marin. Mai mulți indivizi au încercat să pătrundă în casa acesteia din Voluntari, însă au declanșat alarma.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul acesta. În 2015, hoții au intrat în casa vedetei, au acționat foarte rapid și au furat bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam, moment în care au declanșat alarma. Când au auzit-o, aceștia s-au speriat și au fugit înainte să apuce să mai intre în casă.

Hoții au vrut să spargă casa Andreei Marin: Agenții de pază au intervenit imediat

Agenții firmei de pază care monitorizează casa Andreei Marin, s-au deplasat rapid la fața locului, însă nu i-au mai găsit pe hoți. Ulterior au anunțat incidentul la 112, iar polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului. Oamenii legii au făcut cercetări la casa vedetei, iar acum îi caută pe cei care au încercat să intre prin efracție în imobil.

„Colegii mei din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă.

I-au spart casa în 2015

Andreea Marin a fost „jefuită“, în 2015, pentru a doua oară. Cei trei bărbaţi care le-au spart casa, tot în 2015, au fost nevoiţi, de data aceasta, să le arate poliţiştilor cum au dat lovitura. Spre uimirea tuturor, hoţii au recunoscut tot, mai puţin faptul că ştiau că vila din Pipera aparţine Andreei Marin.

Cei trei bărbaţi, care au prădat casa în care locuieşte Andreea Marin fac parte din gruparea „Pantelimon”, o grupare de hoţi de locuinţe, dar şi de tâlhari, care de ani de zile jefuieşte vilele bogătaşilor de la marginea Capitalei.

Cei trei hoţi, care au vârste cuprinse între 25 şi 49 de ani, erau în vizorul poliţiştilor de la investigaţii criminale Ilfov pentru alte fapte similiare, iar unul dintre ei mai fusese închis pentru furt.

Hoții au recunoscut că au spart vila din Pipera în seara zilei de 21 august. Au susţinut însă că nu ştiau atunci, când au cotrobăit prin casă, că acolo stă  ”Zâna” Andreea Marin. După ce au fost prinşi, hoţii au fost nevoiţi să le arate anchetatorilor şi cum au acţionat, pas cu pas. Aşa că miercuri seară au ajuns din nou la locuinţa Andreei Marin pentru reconstituire. Potrivit unor surse din Poliţie, vedeta a fost acasă pentru a afla toate detaliile spargerii.

Comentarii
Adauga un comentariu