Local

Iadul din casa celor trei surori violate din Iași! Tatăl lor a reprodus cele mai explicite scene din filmele deocheate cu fetele în rolul principal. Ce merită?

Publicat: 06 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iadul din casa celor trei surori violate din Iași Tatăl lor a reprodus cele mai explicite scene din filmele deocheate cu fetele în rolul principal. Ce merită
Cele trei surori din Iași au fost atinse în zonele intime și violate de tatăl lor

Cele trei surori din Iași, abuzate de tatăl lor, au trăit un adevărat coșmar. Bărbatul le-a agresat ani la rând. Chiar și fiica cea mare, care a avut curaj să pună punct calvarului, a fost agresată la rândul ei

Florin Ciobanu, individul arestat zilele trecute pentru că și-a violat și agresat fiicele, avea o minte bolnavă. Se pare că bărbatul a reprodus cele mai explicite scene din filmele deocheate chiar cu fetele sale. Până și fiica cea mare, care a scos la iveală abuzurile, a fost victima bărbatului. Anchetatorii ieșeni au făcut câteva precizări în acest caz.

„În urma sesizării formulată de D.G.A.S.P.C Iaşi, organele de cercetare penală au dispus începerea urmăririi penale aspectul săvârșirii a 2 infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată, constând în aceea că, în ultimii trei ani anterior formulării sesizării, 2 minore, în vârstă de 11 şi 12 ani, au fost periodic agresate sexual de către tatăl lor, în sensul că au fost atinse și pipăite în zonele intime de către acesta.

Cercetările au fost continuate, iar prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, la data de 30.11.2023, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii în concurs real a 3 infracţiuni de violenţă în familie în formă continuată, prev. de art. 199 alin. 1 – art. 193 alin. 1 Cod pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod pen., 3 infracţiuni de agresiune sexuală prev. de art. 219 alin. 1, 2 lit. a,b,c Cod pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod pen. şi 2 infracţiuni de viol în formă continuată prev. de art. 218 alin. 2, 3 lit. a,b,c, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod pen., toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal”, a precizat Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Chinurile prin care au trecut cele trei surori violate din Iași

Florin Ciobanu le-a abuzat în repetate rânduri.

„În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-au reţinut în esenţă următoarele: cele 3 persoane vătămate sunt fiicele inculpatului de gen masculin, aceștia locuind împreună în mediul rural din judeţul Iaşi şi rămânând în grija acestuia după plecarea în străinătate a mamei victimelor. În perioada 2020-2023, inculpatul le-ar fi agresat, prin lovirea cu pumnii şi palmele în zona coastelor, dar şi a capului, pe toate cele 3 fiice minore, iar în alte împrejurări le-ar fi atins, pipăit şi sărutat pe sâni şi în zona intimă, prin constrângere. Totodată, în perioada 2015-2022 şi, respectiv, 2020-2023, prin constrângere ar fi comis câte 2 acte de penetrare vaginală cu degetul împotriva a 2 dintre persoanele vătămate, fiicele sale”, a mai punctat procurorul ieșean.

Riscă ani grei de pușcărie

Până în ajunul Anului Nou, individul va sta în arest.

„Prin ordonanţa din data de 29.11.2023, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 de ore, iar în baza referatului procurorului de caz, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a dispus, la data de 30.11.2023, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, a mai precizat Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi,

Vă reamintim că cele trei surori violate din Iași se află în atenția reprezentanților DGASPC.

Adauga un comentariu