Actualitate

Iancu Sterp, în plin scandal cu fanii. Totul a pornit după ce s-a aflat ce pretenții are pentru a lupta în cușca MMA

Publicat: 29 nov. 2022
Iancu Sterp în plin scandal cu fanii. Totul a pornit după ce s-a aflat ce pretenții are pentru a lupta în cușca MMA
Iancu Sterp are pretenții financiare din ce în ce mai mari pe fonbdul popularității de care se bucură

Iancu, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, se află în centrul unui scandal cu fanii, după ce s-a aflat ce sumă a cerut pentru a intra din nou în cușca MMA. Cu o popularitate în continuă ascensiune, tânărul luptător a găsit de cuviință să pluseze la partea financiară. Ce-i drept, Iancu Sterp a participat la mai multe show-uri TV, ba chiar a obținut și un rol important într-un film românesc.

Iancu Sterp este conștient deja de faptul că a devenit faimos, astfel că și-a încercat norocul și la partea de onorariu pentru luptele din cușca MMA. Astfel, el a cerut o sumă destul de mare de la organizatorii Galelor RFX pentru o viitoare luptă.

Odată cu participarea la numeroase show-uri TV, și mai ales la expunerea pe rețelele de socializare din ultima vreme și obținerea unui rol foarte important într-o producție de film românească, Iancu Sterp crede că a venit momentul pentru a plusa și la capitolul remunerație, astfel că ar fi promis că intră să se lupte din nou în cușcă MMA, doar dacă încasează o sumă corespunzătoare.

Iancu Sterp, în plin scandal cu fanii

Conform unor surse ale Cancan.ro, Iancu Sterp ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro, o sumă de senzație pentru oricine intră în ringul de la Galele RFX. Și trebuie ținut cont că luptătorii care intră în cușcă nu obțin mai mult de 3.500 de euro pentru un meci. Mai mult, nici luptătorii celebri sau cu experiență nu au avut parte de o asemenea remunerație atunci când au luptat în Galele RFX.

Aventura MMA a lui Iancu Sterp a început după ce a acceptat diverse provocări pe TikTok și a intrat în cușcă. El s-a luptat cu Rikardo Filip și cu Ovidiu Neveu, cel pe care l-a bătut la ultima Gală la care a participat. Recent, fiul cel mic al mamei Geta a fost din nou provocat în mediul online, iar răspunsul acestuia a fost unul foarte dur.

„Salut toată comunitatea mea de pe TikTok, fac clipul ăsta special pentru papițoii care mă provoacă la bătaie sau care m-au provocat și i-am bătut și dau din gură. Clipul ăsta vi-l adresez vouă că să încetați în a mai da din gură ca niște gâște despre mine. Voi nu vedeți că nu vă bag în seama deloc, eu v-aș băga dar nu meritați, n-aveți caracter, nu știți să vorbiți, încercați să mă provocați pe mine că să aveți și voi audiență.

Atunci când rostiți numele lui Iancu Sterp în clipurile voastre, să se uite lumea. Daca nu l-ați rosti, nici bunicile voastre nu s-ar uita că asta este realitatea. Te aștept unde vrei tu și când vrei tu, însă pune-ți dinți înainte să ne batem că să am ce să-ți scot din gură, apoi cheamă-mă și îți promit că vin ca să…”, a fost mesajul lui Iancu Sterp.
Comentarii
Adauga un comentariu