Cancan ultimă oră

Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită! Cine este femeia care l-a cucerit pe fratele lui Culiță Sterp

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iancu Sterp primele imagini alături de noua iubită Cine este femeia care l-a cucerit pe fratele lui Culiță Sterp
Iancu Sterp, primele imagini alături de noua iubită

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, este în culmea fericirii și radiază. Se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei a renunțat la statutul de burlac și acum are o iubită alături de care s-a fotografiat.

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, radiază de fericire. Tânărul a făcut publică prima imagine alături de femeia care i-a furat inima.

Iancu Sterp, prima imagine alături de noua sa iubită

După ce a fost împreună cu Denisa, concurentă tot la emisiunea Puterea Dragostei, la doi ani de la despărțire, Iancu Sterp are o iubită, iar acum a făcut publică prima fotografie alături de ea.

La începutul lunii aprilie, au apărut informații că fiul cel mic al mamei Geta se iubește cu nimeni alta decât Ștefania Costache, o tânără extrem de cunoscută și populară pe platforma TikTok.

În momentul în care a apărut informația că formează un cuplu cu nimeni altul decât Iancu Sterp, tânăra a postat un mesaj, semn că relația merge foarte bine.

„E atât de simplu să faci o femeie fericită! Pentru mine e suficient să faci să fie cald atât în cameră cât și în brațele tale. Da, îmi place să țin geamul deschis și să mă lipesc de tine iar tu să frigi de dorință. Bărbații adevărați fac femeia fericită. Restul o fac mai puternică…”, scria Lorelai pe contul său.

Iancu Sterp s-a ferit să spună cine este cea care l-a cucerit

Tânărul a reușit să își pună toți urmăritorii pe jar, după ce a postat prima imagine cu cea care i-a cucerit inima. Iancu Sterp s-a ferit să spună cine este cea care l-a cucerit, mai ales că nu i se vede deloc fața tinerei.

De data aceasta, Iancu Sterp își dorește să fie discret în legătură cu viața sa amoroasă și să țină secretă identitatea tinerei cu care se iubește.

Fratele lui Culiță Sterp a devenit cunoscut după ce a fost concurent la Puterea Dragostei, atunci când a format un cuplu cu Roxana Buzoiu, apoi cu Denisa. Relația cu cele două s-a încheiat, iar Denisa a decis să se întoarcă în Marea Britanie, acolo unde lucrează pentru o companie aeriană. Roxana Buzoiu, în schimb, formează de mai bine de un an un cuplu cu fotbalistul N’Sendo Kololo, bărbatul care a cucerit-o și a făcut-o să uite de Turcu.

Adauga un comentariu