Sport

Ianis Hagi a avut o prestație fantastică în primul meci după vacanța cauzată de pandemia de COVID-19!

Publicat: 18 iul. 2020
Ianis Hagi a avut o prestație fantastică în primul meci după vacanța cauzată de pandemia de COVID-19, marcând două goluri în poarta românului Ciprian Tătărușanu.
Ianis Hagi a marcat două goluri în primul meci amical disputat după pandemia de COVID-19

Ianis Hagi a avut o prestație fantastică în primul meci după vacanța cauzată de pandemia de COVID-19! Fostul jucător al lui FC Viitorul l-a executat pe colegul de la naționala României, Ciprian Tătărușanu, cu două goluri superbe, care au adus victoria scoțienilor.

Ianis Hagi a avut o prestație fantastică în primul meci după vacanța cauzată de pandemia de COVID-19! Ciprian Tătărușanu (34 de ani) și Ianis Hagi (21 de ani) au fost titulari în amicalul Olypique Lyon – Rangers, scor 0-2. Fiul „Regelui” a făcut show, în tricoul lui Rangers, marcând cele două goluri. Fostul jucător al lui FC Viitorul l-a executat pe colegul de la naționala României, Ciprian Tătărușanu, cu două goluri superbe, care au adus victoria scoțienilor.
Scoțienii își pun toate speranțele în Ianis Hagi pentru următorul sezon, după transferul definitiv pe care l-a realizat Glasgow Rangers, de la Genk, însă ultima declarație a lui Mirel Rădoi, selecționarul României, a stârnit reacții acide în rândul fanilor protestanților.

Declarația lui Mirel Rădoi a ajuns subiect principal de discuție în presa scoțiană, după ce selecționerul l-ar fi sfătuit pe Ianis Hagi să aleagă să evolueze în Premier League în detrimentul unei înțelegeri definitive cu Rangers. Scoțienii s-au supărat după ce Mirel Rădoi l-ar fi sfătuit pe Ianis Hagi să țintească la Premier League. Declarația a fost interpretată eronat. Presa din Scoția, care a preluat informația lansată în România, a pus la zid această propunere.

Ianis Hagi, sfătuit să se transfere în Premier League

„Starul lui Rangers a fost sfătuit să ia cu asalt Premier League în următorii doi ani. Playmaker-ul doar ce a semnat cu Rangers, dar antrenorul său de la națională consideră că a fost o mutare greșită”, notează jurnaliștii de la Daily Record.
Ziariștii scoțieni au interpretat total eronat declarația lui Rădoi. Selecționerul afirmase în urmă cu două zile că mijlocașul român are toate calitățile de a evolua în primul eșalon al Angliei.

„Dupa calitățile pe care le are, Spania i se potrivește cel mai bine în acest moment. Dar cred că după campionatul pe care îl are nu va fi deloc o surpriză dacă după doi ani îl vom vedea în Premier League”, este declarația lui Rădoi, care a încins total nefondat spiritele, oferită pentru Mediafax săptămâna trecută.

Jermain Defoe își pune toate speranțele în Ianis Hagi

Jermain Defoe, colegul lui Ianis Hagi la Rangers, a declarat recent că își pune toate speranțele în tinerele talente ale echipei pentru sezonul viitor.
Ajuns la 37 de ani, veteranul „protestanților” se declară încrezător că în ediția viitoare de campionat formația la care activează are toate șansele să ducă la bun sfârșit un obiectiv cu adevărat special.
Fostul jucător al lui Tottenham Hotspus a afirmat pentru Rangers TV, postul TV al clubului, că atât Ianis Hagi cât și Calvin Bassey sunt pariurile sale pentru viitorul lui Rangers.

„Sunt nerăbdător să-i văd pe acești jucători tineri și sunt sigur că Bassey și Hagi vor fi extrem de importanți pentru noi în sezonul în care încercăm să obținem ceva special”, a declarat Defoe.

Atacantul a fost unul dintre jucătorii de bază ai naționalei Angliei, pentru care a marcat 20 de goluri în 57 de partide. Defoe este împrumutat la Rangers de la Bournemouth, din ianuarie 2019, iar din această vară va deveni definitiv jucătorul „protestanților”, după ce contractul cu englezii va expira.

Cine este idolul din „Generația de Aur” al lui Ianis Hagi

Ianis Hagi susține că idolul său din „Generația de Aur” nu a fost Gheorghe Hagi (55 de ani), ci Dorinel Munteanu (51 de ani).
Hagi jr. spune că a rămas uimit de cât de mult alerga Dorinel Munteanu. În plus, acesta apreciază atât aportul defensiv, cât și cel ofensiv pe care fostul mijlocaș al naționalei îl aducea echipei.

„Da, îi știam pe toți în mare și ce îmi mai spunea și tata de ei, dar cine mi-a plăcut cel mai mult a fost Dorinel Munteanu, am rămas uimit cât alerga, mai ales la Campionatul Mondial din ’94. Și nu neapărat defensiv, dar și ofensiv, cât aducea echipei. Chiar mi-a plăcut foarte mult și știam, mi-a zis tata că a fost un «8» care făcea de toate, dar până nu îl vezi. Până la o vârstă, mă uitam doar la atacanți, eram cu Adi Ilie, Ilie Dumitrescu, Răducioiu, îi știu pe toți, m-am uitat la majoritatea meciurilor și fazelor cu ei și le știu. Dar acum, uitându-mă și la fundași, și la mijlocași să văd echipa în ansamblu cum juca, cel care a ieșit în evidență e Dorinel Munteanu”, a declarat Ianis Hagi.

Comentarii
Adauga un comentariu