Sport

Ianis Hagi, umilit de scoțieni. Ce notă a primit fotbalistul

Publicat: 01 mart. 2020

Umilință pentru fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, după eliminarea din Cupa Scoției. În ultima partidă jucată de Rangers, în deplasare, cu Hearts, în Cupa Scoţiei, Ianis Hagi a primit nota 2 din partea jurnaliştilor scoţieni. Ianis Hagi nu a fost titular. Adolescentul a intrat pe teren în minutul 63, la 1-0 pentru Hearts. Scoţienii au transmis că internaţionalul român nu s-a făcut remarcat pe teren.

Rangers a pierdut meciul cu scorul 0-1, şi a fost eliminată din Cupa Scoţiei.

Fanii echipei nu au fost deloc de acord cu jurnaliştii scoţieni. Aceştia îl susţin în continuare şi cred Ianis Hagi, pe care îl văd salvatorul echipei. Suporterii scoţieni se revoltă asupra tehnicianului, Steven Gerrard, care a preferat să îl ţină rezervă pe fotbalistul de 21 de ani.

„Îmi pare rău pentru Ianis Hagi. A venit aici, sub formă de împrumut, gândindu-se că a ajuns la o echipă care se luptă pentru titlu. Acum realizează că joacă la cea mai bipolară echipă din lume. Ne-a calificat în optimile Europa League, aproape de unul singur”, a scris Suporter Rangers, pe Twitter.

Până acum, jucătorul Ianis Hagi a evoluat în opt meciuri, marcând de trei ori în tricoul lui Rangers şi a oferit două pase decisive de gol.

Adauga un comentariu