Cancan

Iată câți bani au încasat Alexia și Aris la America Express. Suma este una fabuloasă

Publicat: 10 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată câți bani au încasat Alexia și Aris la America Express. Suma este una fabuloasă
Frații Alexia și Aris au câștigat bani frumoși la America Express, iar în plus s-au făcut plăcuți datorită parcursului pe care îl au în competiție

Au făcut o figură frumoasă la America Express, iar publicul se întreabă câți bani au încasat Alexia și Aris la celebra emisiune. Cei doi frați au câștigat popularitatea publicului datorită carismei lor și determinării de a înfrunta orice problemă, indiferent de dificultatea acesteia.

Se pare că remunerațiile au fost generoase pentru participarea la concursul de la Antena 1!

Câți bani au încasat Alexia și Aris la America Express

Fiind invitați în cadrul podcastului moderat de Giulia Anghelescu, Alexia și Aris au dezvăluit că participarea la emisiunea „America Express” i-a apropiat și a consolidat legătura pe care o aveau. În plus, fiecare dintre ei a avut oportunitatea de a descoperi mai multe detalii despre propria persoană și despre reacțiile lor în situații limită.

„După America Express ne-am unit foarte mult. Când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”, a povestit Alexia Eram.

Potrivit informațiilor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au fost generos remunerați pentru participarea la această emisiune. Atât Alexia, cât și Aris au primit suma de 2.500 de euro pentru fiecare episod în care au apărut, astfel că frații și-au sporit semnificativ veniturile din concurs.

Care este motivul pentru care cei doi frați vorbesc limba franceză în cadrul show-ului

Susținătorii emisiunii „America Express” au remarcat că există momente în care Alexia și Aris preferă să comunice în limba franceză, în loc de limba română. Motivul este mai simplu decât am putea crede și nu au nicio legătură cu vreo strategie secretă a fraților.

Tatăl lor, Alexandre Eram, este de origine franceză și a avut o dorință puternică ca cei doi copii ai săi să învețe limba maternă a acestuia. Alexia și Aris au început să învețe limba franceză încă de la o vârsta fragedă și au urmat cursurile unui liceu cu predare în această limbă. Prin urmare, ei se simt confortabil să comunice în limba nativă a tatălui lor atunci când discută despre un subiect.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au primit și ei bani frumoși

Suma cu care producătorii i-au convins nu este deloc o modestă, dar nu sunt cei mai bine plătiți concurenți. Având în vedere că au fost eliminați recent din competiția în care luptau pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, am efectuat calculele și vă prezentăm suma cu care au plecat acasă.

Conform zvonurilor apărute în presă, Cleopatra și Edward au primit o remunerație de 1.500 de euro fiecare pentru fiecare etapă sau săptămână. Având în vedere că au fost eliminați în ediția difuzată miercuri seară, ei au încheiat a treia săptămână. Prin urmare, fiecare dintre ei a primit 4.500 de euro (1.500 euro x 3), astfel încât au primit suma totală de 9.000 de euro, obținută de amândoi.

Frații Alexia și Aris au câștigat bani frumoși la America Express, iar în plus s-au făcut plăcuți datorită parcursului pe care îl au în competiție.

Adauga un comentariu