Cultural

Iată câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express. Aceștia au petrecut trei săptămâni în cadrul show-ului

Publicat: 09 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express. Aceștia au petrecut trei săptămâni în cadrul show-ului
După trei săptămâni petrecute la America Express s-a aflat câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan în cadrul show-ului

După ce au fost eliminați din cadrul celebrului show America Express, lumea a devenit curioasă să afle câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan pentru cele trei săptămâni. Suma cu care producătorii i-au convins nu este deloc o modestă, dar nu sunt cei mai bine plătiți concurenți. Având în vedere că au fost eliminați recent din competiția în care luptau pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, am efectuat calculele și vă prezentăm suma cu care au plecat acasă.

Artista l-a întâlnit pe viitorul său soț la vârsta de 11 ani, în 2014, în timpul unui concert pe care îl susținea la Caracal, organizat de primăria orașului. Persoana cu care avea să se căsătorească avea 16 ani și interpreta piesele lui Smiley. La aceea vreme, nu au avut nicio conversație. Mai târziu, s-au reîntâlnit în 2018, când au început să colaboreze profesional. Treptat, au dezvoltat o relație și în 2021, când Cleopatra a împlinit 18 ani, s-au căsătorit civil.

Iată câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan la America Express

Conform zvonurilor apărute în presă, Cleopatra și Edward au primit o remunerație de 1.500 de euro fiecare pentru fiecare etapă sau săptămână. Având în vedere că au fost eliminați în ediția difuzată miercuri seară, ei au încheiat a treia săptămână. Prin urmare, fiecare dintre ei a primit 4.500 de euro (1.500 euro x 3), astfel încât au primit suma totală de 9.000 de euro, obținută de amândoi.

În ediția difuzată pe 8 noiembrie, cursa de bilanț a marcat sfârșitul participării lor în sezonul 6 al emisiunii America Express. Aceștia au întâmpinat o provocare dificilă și au fost confruntați cu amenințări cu pistolul, însă au continuat să participe în cursă. Din cauza entuziasmului scăzut, au ajuns ultimii la Irina Fodor și au primit totemul roșu.

„Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară”, a spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas de moarte

Marți, 7 noiembrie 2023, în ediția cu numărul 14 din America Express, telespectatorii au avut parte de un șoc. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au trecut razant pe lângă moarte, iar camerele de filmat au înregistrat tot, potrivit Cancan.ro.

Incidentul a avut loc după lăsarea serii, cu puțin timp înainte ca Edward Sanda și Cleopatra Stratan să ajungă la cazare unde trebuiau să înnopteze. Mașina în care se aflau a fost înconjurată de trei motocicliști înarmați. A fost o chestiune de câteva secunde până ca totul să se transforme într-o tragedie.

Instinctul de supraviețuire al lui Edward a fost cel care i-a salvat de la moarte. În timp ce reușiseră să se adăpostească în mașină, reporterul emisiunii a fost prins în afara mașinii, iar unul dintre motocicliști i-a pus pistolul la tâmplă și i-a furat telefonul mobil. La final, unul dintre tâlhari a tras cu arma spre ei.

După trei săptămâni petrecute la America Express s-a aflat câți bani au primit Edward Sanda și Cleopatra Stratan în cadrul show-ului.

Adauga un comentariu