Economic Local

Iată ce locuri de muncă sunt disponibile în Iaşi în perioada 27 mai -3 iunie. Cele mai multe posturi disponibile sunt în domeniul construcţiilor

Publicat: 27 mai 2020

Angajatorii din județul Iași au pus la dispoziția șomerilor sau celor care vor să își schimbe locuri de muncă sute de noi oferte. Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iași în perioada 27 mai-3 iunie sunt disponibile 555 posturi libere. Dintre acestea, 480 de posturi sunt destinate celor cu studii medii, iar restul, 75 de locuri de muncă, persoanelor cu studii superioare.

Cele mai multe oferte de muncă sunt disponibile în domeniul construcțiilor, angajatorii punând la dispoziția celor interesați peste 289 posturi libere.

De asemenea, 18 de posturi sunt disponibile în domeniul comerț și servicii, se oferă 139 de posturi. Patronii vor să angajeze bucătari, ajutor de bucătar și ospătari, dar și barmani. În domeniul confecții se pot angaja 39 de persoane. În industrie, unde sunt 33 de posturi libere, se caută electricieni, mecanici sau sudori, cu studii medii de specialitate și cu experiență. În domeniul agriculturii angajatorii pun la dispoziția ieșenilor un singur loc de muncă.

Adauga un comentariu