Local

Iată cine este tânărul care s-a spânzurat în Podu Ros. S-a sinucis în urmă cu trei zile – EXCLUSIV

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Iată cine este tânărul care s-a spânzurat în Podu Ros. S-a sinucis în urmă cu trei zile - EXCLUSIV
Tânărul era din Republica Moldova

S-a aflat cine este tânărul care a fost găsit spânzurat astăzi, 28 aprilie a.c. în Podu Roș. Din informațiile deținute de reporterii BZI Iași, bărbatul în vârstă de 28 de ani s-a sinucis în urmă cu 2-3 zile, iar cadavrul a fost descoperit abia astăzi.

Tânărul era din Republica Moldova.

„La data de 28 aprilie, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un cetățean cu privire la faptul că sub un pod din municipiul Iași a văzut o persoană spânzurată.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 28 de ani.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă.”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
 • Am mai scapat de un mutant. Cat mai multi morti sub pod in Podu Ros, cu atat mai putini mutanti la trecerea vamilor 👏🏻👏🏻👏🏻

 • Ce fac daca am gasit o pasare care nu poate zbura? Isi misca aripile, una mai mult decat cealalta, dar nu-si poate lua zborul.

  Cabinetele veterinare se ocupa de asa ceva? Sau trebuie sa merg in Copou, la facultatea de medicină veterinara?

  Mulțumesc anticipat 🙏🏻

 • Da, doctorii veterinari se ocupă de asemenea cazuri. La Facultatea de medicina veterinara este spital de urgență pentru animale, dar cred ca, de asemenea, este contracost. Puteți încerca ambele variante.

 • da, la facultatea de veterinara – se ocupa studentii de aceste cazuri– fac experiente…. habar nu au……… chinuiesc animalele……………

 • Mulțumesc pentru raspunsuri!

  Nici nu stiu ce sa fac. Pasarea e o drepnea. Si vreau sa o ajute cineva. Nu mi se pare grav ranita, are o aripă putin “botita”.

  Trebuie sa existe un doctor veterinar priceput.

  Acum, ma speriati cu lucrurile pe care le spuneti despre facultatea veterinara.

 • Ma bucur ca nu v-au luat nici un ban. Pe mine m-au jegmanit de 500 de lei rapid. Și tot nu au găsit despre ce era vorba. Am rezolvat o la un cabinet veterinar care mi a rezolvat problema cu bani mai putini.

Adauga un comentariu