Local

Iată cum a început bătaia dintre poliţiştii locali din Iași și un bărbat – VIDEO/EXCLUSIV

Publicat: 19 mai 2022

În cursul zilei de ieri, 18 mai 2022, doi poliţişti locali au fost protagoniștii unui scandal monstru la Iași. Aceștia s-au bătut cu un alt bărbat. Totul a început în zona pașapoarte din municipiu. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede momentul în care conflictul izbunește.

 

Bună ziua tuturor celor care văd acest interviu. Ieri, 18 mai în jurul orei 15, un echipaj al Poliţiei Locale din cadrul Serviciului Siguranța Circulației se afla pe Bulevardul Primăverii, motivat de faptul că în acea zonă sunt foarte multe sesizări despre faptul că parte din conducătorii auto ocupă stația de taxi sau mijloace de transport în comun. Aceștia au identificat un autovehicul care se afla în staţia de taxi şi au trecut la verificări. pentru a stabili cine este posesorul vehicului pentru a aplică sancțiuni şi a degaja zona. În timp ce efectuau verificările, conducătorul autoturismului s-a prezentat la fața locului, poliţiştii l-au legitimat, conducătorul auto a prezentat cartea de identitate şi celelalte documente, ulterior poliţiştii i-au recomandat conducătorului să mute autoturismul în zona școlii, o zonă în care se poate parca. Aceștia i-au transmis şoferului să aștepte la autoturism pentru că în acest timp îi va întocmi un proces verbal. Conducătorul auto s-a conformat, a mutat autoturismul, după care s-a întors la autospeciala de poliţie, poliţiştii fiind în interiorul autospecialei. A început să lovească cu pumnii autospeciala, moment în care poliţistul de la volan a coborât pentru a interveni şi i-a spus să renunțe la agresivitate şi să aştepte la autoturism. Moment în care conducătorul auto l-a lovit în plin pe poliţist, iar imediat celălalt a venit în sprijinul colegului şi pentru a-l imobiliza. Au trecut la imobilizare, au cerut ajutorul altui echipaj de poliţie pentru sprijin. Conducătorul auto a fost încătuşat şi condus la secţia de Poliție Iași, a fost sesizat procurorul pentru acuzația de ultraj la polițist. (…) a explicat șeful Poliției Locale Iași, Cms. șef Liviu Zanfirescu

 

 
Comentarii
  • Parțial adevărat !!!! Filmarea este reală , iar Zanfirescu minte și-l apară pe polițistul Găleată ! Filmarea a aparut in media , aproape instantaneu….așa că nimeni nu a trucat nici o imagine ! Ele sunt REALE ! Aștept să vad dacă bătăușul va fi sanctionat așa cum merită ! Dar va garantez că acest lucru nu se va intâmpla !!! Așa că Zanfirescule OUT de la Poliția Locală !!!

  • boschetul local a lovit un om imobilizat. punct. decat sa va faceti de ras mai bine il concediati si va cereti scuze. asta ar insemna valoare.

  • Boschetul local, cum îl numești tu bă carter j, a fost lovit de două ori înainte și are arcada spartă. Noroc care sunt judecatori care știu să își facă treaba, deci câinii latră, băieții deștepți merg mai departe :)))

  • Baietii de la Locala si-au merita-o.. tupeul nu lor nu are limita.. niste lichele ordinare.. sunt aroganti,analfabeti si pusi mereu pe fapte mari.. nimic nou sub soare!

Adauga un comentariu