Sport

Iată cum au reacționat jucătorii FCSB-ului după plecarea lui Narcis Răducan de la echipă

Publicat: 07 nov. 2019

Narcis Răducan s-a despărțit marți de FCSB, iar înaintea anunțului a avut o discuție cu jucătorii. Fostul director sportiv al vicecampioanei a ținut un discurs în vestiar, iar la final a fost aplaudat de fotbaliști. Narcis Răducan a venit în august la FCSB, dar acum a decis să se despartă de vicecampioana României:

„Am avut o ceartă sau o discuție mai aprinsă astăzi cu Gigi Becali, depinde cum vreți să-i spuneți, și am hotărât că e mai bine să nu stau acolo unde nu sunt dorit cu adevărat. Mi-a reproșat niște chestii aiurea, puerile. Că de ce am spus că doar în România se dădea penalty-ul acela din meciul cu Chindia sau că de ce am spus că cei de la CSA Steaua vor avea mai mulți suporteri decât noi dacă ajung în Liga I. Eu l-am întrebat dacă îi place cum arată acum echipa, dar el mi-a zis că și-ar fi revenit oricum, deci ce era să mai zic eu? Dacă el consideră că nu am avut nicio contribuție, am decis să fac un pas în spate. Așa mi se pare normal”, a explicat Răducan.

Gigi Becali spune că a reziliat de comun acord

Gigi Becali a explicat cum s-a ajuns la această ruptură:

„Nu și-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă ca vine MM, m-am blocat când am văzut declarațiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declarația asta pur și simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajați de arbitri și el a spus că arbitrajul a fost bun. Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă așa ceva. L-am chemat la palat și am reziliat contractul cu el”, a spus Becali.

Fostul director sportiv al FCSB fusese numit la echipă la jumătatea lunii august, într-un moment când echipa lui Becali se afla pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1. Odată cu instalarea lui Bogdan Vintilă s-a produs și un reviriment în evoluțiile echipei, FCSB fiind acum pe locul 4 în campionat și calificată în sferturile de finală în Cupa României.loading...

Adauga un comentariu