Eveniment-Social

Iată lista cu medicii din Iași care primesc distincții anul acesta. Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor – FOTO

Publicat: 16 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iată lista cu medicii din Iași care primesc distincții anul acesta. Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor - FOTO
Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași, începând cu ora 17.00

Iată care sunt medicii din Iași care primesc distincții, anul acesta, pentru contribuții deosebite în activitatea profesională. Pe data de 18 decembrie are loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului organizat de Colegiul Medicilor Iași, denumit „Medicii împreună pentru comunitate”

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași, începând cu ora 17.00, și va cuprinde spectacolul de operă „Bal mascat”, de Giuseppe Verdi. Evenimentul reunește membri ai Colegiului Medicilor Iași, dar și alți reprezentanți și parteneri ai organizației.

Vor fi înmânate patru distincții în cadrul evenimentului denumit „Medicii împreună pentru comunitate”

un medic
Pe data de 18 decembrie are loc cea de-a VI ediție a evenimentului organizat de Colegiul Medicilor Iași, numit „Medicii împreună pentru comunitate”

Evenimentul va debuta cu acordarea distincțiilor pentru membrii Colegiului Medicilor Iași care s-au remarcat prin merite deosebite în activitatea și dezvoltarea profesională. În partea a doua, invitații vor asista la spectacolul de operă, iar seara se va încheia cu un cocktail de socializare.

În semn de recunoaștere a valorilor medicale ieșene, în cadrul Galei de decernare de premii ce va avea loc înaintea spectacolului se vor acorda câteva distincții. Astfel, excelența în practica medicală va fi acordată prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Distincția pentru contribuțiile deosebite la dezvoltarea profesiei este destinată prof. univ. dr. Ioana Grigoraș, șeful Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) de la Institutul Regional de Oncologie Iași. Echipa de transplant renal de la Spitalul „C.I. Parhon”, coordonată de Prof. Univ. Dr. Adrian Covic, șeful Compartimentului de Transplant Renal, a fost desemnată echipa medicală a anului, iar titlul de tânărul medic al anului este acordat dr. Ștefania Anton.

Evenimentul este organizat încă din anul 2016

afișul evenimentului
Evenimentul va debuta cu acordarea distincțiilor pentru membrii Colegiului Medicilor Iași

Colegiul Medicilor Iași organizează această întâlnire anual, începând cu 2016, iar fondurile pe care membrii organizației le donează cu generozitate sunt direcționate către diverse cauze sociale. Fondurile obținute în urma campaniei care se va desfășura la ediția din acest an a evenimentului „Medicii împreună pentru comunitate” vor fi direcționate către sprijinirea celor 90 de copii ocrotiți în Centrul de Servicii Sociale din Bucium.

Donațiile se vor putea face online, cu cardul, accesând următorul link https://doneaza.colegiulmediciloriasi.ro. De asemenea, se pot face și prin transfer bancar în cotul RO24BTRLRONCRT0501884403 sau în numerar la sediul Colegiului Medicilor Iași.

Comentarii
  • bal mascat; titlul spune tot despre vandutii big pharma coruptii trasplanturilor de la morti si beneficiiarii directi al spagilor!!!penibil

Adauga un comentariu