Local

Iată momentul producerii accidentului rutier din Nicolina! Un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă – VIDEO, UPDATE

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Iată momentul producerii accidentului rutier din Nicolina Un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă - VIDEO UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași

Duminică seară, 26 mai 2024, s-a produs un accident rutier la Iași. Incidentul auto a avut loc în zona Belvedere din Nicolina.

UPDATE: Două persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 26 mai a.c., poliția a fost sesizată despre faptul că în municipiul Iași, a avut loc un accident rutier.

La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, din comuna Miroslava în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Nicolina, a efectuat virajul la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu care se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului șoferul motociclului, un tânăr, de 20 de ani și pasagerul, o tânără de 19 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumaseră băuturi alcoolice.

In cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Un autoturism a intrat în coliziune cu un motociclist, iar impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Din clipul video se poate observa cu exactitate cum conducătorul autoturismului marca Dacia dorește să schimbe direcția de mers, dar nu se asigură.

Motociclistul nu a reușit să evite impactul. A fost rănită o persoană.

Comentarii
Adauga un comentariu