Local

Iată planul de distrugere a familiei tradiționale. Care este miza USR la alegerile locale și europarlamentare?

Publicat: 25 mart. 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Iată planul de distrugere a familiei tradiționale. Care este miza USR la alegerile locale și europarlamentare
Iată planul de distrugere a familiei tradiționale. Care este miza USR la alegerile locale și europarlamentare?

Alegerile europarlamentare și locale au o miză extraordinară pentru cei care vor să distrugă România și familia tradițională. USR-ul vrea să implementezele politicile sale de distrugere a țării, iar românii vor avea de suferit din această cauză.

Planul secret de distrugere a familiei tradiționale.

USR este un partid care dorește distrugerea familiei tradiționale. Acest lucru este asumat oficial pentru că și în trecut USR s-a opus modificării Constituției României în așa fel încât în viitor familia să fie definită în legea fundamentală că uniunea dintre un bărbat și o femeie.

A fost un vot zdrobitor în interiorul formațiunii politice la acea vreme, semn că mai tot partidul a votat pentru părinte 1, părinte 2. Cei care au avut curajul să nu-și dorească acest lucru au fost pur și simplu linșați.

Acum câțiva ani, deputatul USR Matei Dobrovie şi-a dat demisia din formațiunea politică spunând că pur și simplu a fost mătrășit de către colegii neomarxiști

” Voinţa lor nu trebuie şi nu poate fi ignorată. Nu se pot interzice anumite referendumuri, doar pentru că nu ne plac. Democraţia este puterea poporului care-şi exercită suveranitatea. Ce rol mai au instrumentele democraţiei, dacă vocea poporului nu este ascultată? Clarificarea definiţiei familiei în Constituţie reprezintă o protecţie superioară a unui fundament al societăţii româneşti, care este tot mai atacat în ultimii ani în ţara noastră şi nu numai. ”

Fostul președinte, Traian Băsescu: USR vrea să zdrobească valorile creștine

” USR este un partid neomarxist care chiar a avut obrăznicia să ne propună traiul la comun. Este un partid care propune renunțarea la valorile creștine și ale familiei, or valorile europene tocmai de la aceste valori pornesc și care sunt asumate de PPE. Lumea nu poate evolua cu dogme unice aplicabile tuturor. Evoluția omului în viață este individuală și competitivă. Sunt gulerele albe din administrație și multinaționale, care se lipesc de neo-marxiștii, de progresiștii care au început să bântuie Europa, în frunte cu Macron”. explica Traian Băsescu acum câțiva ani.

Elena Lasconi a fost mătrășită pentru că apără familia tradițională

Cel mai recent exemplu este al primarului din Câmpulung Muscel care a declarat faptul că susține familia tradițională. Femeia pur și simplu a fost mătrășită de conducerea USR fiind scoasă de pe lista de europarlamentare. Nu a contat deloc faptul că aceasta este o bună specialistă și că localitatea Câmpulung Muscel arată schimbată în totalitate de când aceasta este primar.

Prezența Elenei Lasconi în fruntea listei pentru europarlamentare a fost curmată rapid de o declarație care a schimbat complet direcția lucrurilor.

Într-un interviu acordat la Prima TV, Lasconi a recunoscut că a votat „da” la referendumul pentru familia tradițională din 2018, motivând că, fiind creștin-ortodoxă, consideră că „familia este compusă dintr-o femeie și un bărbat”.

Această declarație s-a ciocnit frontal cu principiile și poziția USR, care a boicotat referendumul și promovează parteneriatul civil. Adică LGBTQ+, căsătoriile dintre persoanele de același sex etc.

Tot acest plan de distrugere a României este bine pus la punct, iar românii pot cădea plasă dacă vor vota asemenea partide care nu au nimic românesc în ele. Vedem cum toată Europa creștină se duce într-un picaj astronomic generat de aceste politici de promovare a LGBTQ+.

Ce se întâmplă în țările în care sunt promovate principiile de gen ale USR?

Un exemplu elocvent este Franța care trece prin cea mai neagră perioadă din istorie. Politicile duse de președintele Emanuel Macron a făcut din Paris o capitală plină de ploșnițe, șobolani și oameni ai străzii.

Parisul este plin de șobolani din cauza nepăsării autorităților și a politicilor de tip USR duse de Emanuel Macron

Aceste politici sunt duse și în alte state iar rezultatul este pur și simplu dramatic. Politicile neomarxiştilor din SUA în frunte cu președintele Joe Biden a transformat țara într-un focar de droguri, mizerie și violență. Este elocvent cazul San Francisco unde oamenii sunt terorizați.

Străzile din San Francisco sunt pline de oameni ai străzii, drogați și violență

O altă aberație se întâmplă și în Canada unde sunt mai multe orașe în care este legal să te droghezi cu heroină pe stradă.

Autoritățile din British Columbia, Canada, impart pachete cu heroină, metamfetamină legal!

Sunt numeroase alte cazuri în care politicile de acest fel au avut ca rezultat destrămarea comunităților, cufundarea lor în mizerie și violență. Nu, nu sunt aberații, nu sunt fake news-uri, sunt pur și simplu realități pe care le puteți căuta și documenta pe toate site-urile corecte, cu poze, filmulețe etc.

Poate românilor li se pare că se exagerează și că România este departe de aceste întâmplări. Nimic mai fals. Suntem mai aproape decât se crede, iar alegerile locale și europarlamentare au ca scop implementarea unor astfel de politici atât la nivel local, de comună, sat, cât și la nivel național. Este primul pas în distrugerea familiei tradiționale plănuit de partide ca USR-ul, iar noi nu trebuie să fim părtași la așa ceva! Vom reveni!

 

 

 

Comentarii
  • USR = o gloata de narcisisti aroganti, fara busola, dereglati la cap. Am doi din astia in firma, care pupa oglinda cand se vad in ea, si ne freaca la cap cu tampeniile lor.

  • Ne freaca grija doar de aparente… cu ce ne ajuta voturi, modificari ale Constitutiei in conditiile in care sunt din ce in ce mai multi cei care au alte preferinte…ce familie traditionala??? Atat timp cat barbatul/femeia casatorit/a are partener/a din afara casatoriei (amant/a) ce valoarea mai are familia pentru asemenea ins?? Tara arde si baba se piaptana. Ati rezolvat toate problemele cu adevarat importante, ati ajuns la anexe…

  • niste bulangii pensati si niste limbiste urate si grase, care trebuiesc eliminati din societate pana nu se pocaiesc si isi revin la normal, astia sunt mai rai ca , covidul trebuiesc vaccinati si tratati cuseriozitate ca altel se inmultesc si devin periculosi !

  • Piste false. De distrugerea familiei traditionale dar si a noastra ca popor prin rescrierea istoriei prin atac la cultura se ocupa straini, cetateni ai altei tari cu interese deosebite la noi.

  • Problema e ca politicile si ideile extremiste de stanga s-au scurs si in PSD si PNL.
    AUR nu e perfect, de exemplu a votat ca pe 14 mai sa aiba loc ingenuncherea anuala in fata statului terorist Israel in Romania. Aceasta zi a fost aleasa special de Israel pentru a da o noua lovitura martirilor temnitelor comuniste, care erau comemorati in aceasta zi prin legea 127/ 2017.
    Dar cum nu exista o alternativa decenta in PSD, PNL sau USR, AUR este singura varianta.

  • Da acum. ștrulă io. trage jacheului korbanist la o șparangheală in prezența turumacului bășinist intrați în halianța gurului bivol––

  • 🐮Șoțul aduce bani …și atât !
    🦊Soția cheltuie banii…și se simte bine !
    🐯Amantul face dragoste ( sex hard) cu soția altuia…! La soț se mai spune și CORNUTO 🤣😂🤣

    …impreună se numesc: FAMILIA TRADIȚIONALĂ 2024

Adauga un comentariu