Stiri si curiozitati

Idei de anunțat că ești însărcinată. Cum să-ți surprinzi plăcut soțul și rudele

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Idei de anunțat că ești însărcinată. Cum să-ți surprinzi plăcut soțul și rudele
Când ai prima ecografie a bebelușului tău, fă mai multe copii pe hârtie pentru a le face cadou viitorilor bunici

Tot mai multe viitoare mămici sunt în căutarea de idei de anunțat că ești însărcinată. Este adevărat că uneori vrem doar să o spunem rapid și ușor pentru a putea vedea fețele părinților noștri sau ale altor familii. Dar, pe de altă parte, o putem face într-un mod mai original, ceea ce cu siguranță va mulțumi și pe toată lumea.

Din moment ce simți o durere de ovare și întârzierea menstruației cel mai probabil că ești însărcinată. De cele mai multe ori, femeile însărcinate preferă să folosească o cutie surpriză personalizată pentru a anunța că sunt gravide. Aceasta este o idee care funcționează întotdeauna. Pentru că, așa cum spunem, cutia va avea tot ce trebuie pentru a spune vestea. De asemenea, vei putea să o personalizezi și cu nume sau orice altceva. Ar trebui să fie o cutie cadou care să aibă câteva detalii de bază pentru bebeluș. Spre exemplu, o suzetă sau o bavetă. Aici poți nota numele celui care îl va primi, sau „viitorului tată”, sau la fel poți proceda și cu bunicii. Odată ce deschid cutia, reacția va fi la fel de interesantă pe cât îți poți imagina.

femeie care tine in mana o cutie de cadou
De cele mai multe ori, femeile însărcinate preferă să folosească o cutie surpriză personalizată pentru a anunța că sunt însărcinate

Idei de anunțat că ești însărcinată. Cele mai originale sugestii

Dacă îți place să gătești, acum este momentul să faci un lot de prăjituri pentru a spune că ești însărcinată. Dar nu oricare, ci una dintre acele prăjituri cu noroc, în interiorul căruia se află o hârtie cu prognoză. Ei bine, în acest caz, știm deja ce va fi. Fără îndoială, este perfect pentru o întâlnire și, de asemenea, le poți personaliza și oferi în funcție de cui li se adresează.

o cutie cadou
Ar trebui să fie o cutie cadou care să aibă câteva detalii de bază pentru bebeluș

Poți anunța că ești însărcinată atunci când faci o poză de familie. Aceasta este o idee care cu siguranță lasă momentul mai mult decât unic. Trebuie să ceri pe cineva să-ți facă poza. Acest cineva trebuie să cunoască știrile pentru a înfățișa fețele tuturor celorlalți. Așadar, puteți aduna prietenii sau familia pentru o cină acasă și ulterior să treceți la fotografii. Atâta timp cât ei nu bănuiesc nimic. La momentul potrivit, fotograful va spune „spune cartofi” și de îndată ce începi să-l auzi, vei spune „sunt însărcinată!”. Vei avea o amintire minunată sub forma unor fețe surprinse, emoționate și pline de sinceritate.

Cărțile răzuibile și ascunsul de lucruri pentru bebeluși

Ce zici de a juca cărți răzuibile? Aceasta este o idee bună pentru a anunța viitorii bunici. Când ai prima ecografie a bebelușului tău, fă mai multe copii pe hârtie pentru a le face cadou viitorilor bunici. Cu ajutorul uneia dintre aceste copii, sigilează imaginea cu o bandă. Apoi, într-un recipient, amestecă o linguriță de vopsea acrilică cu săpun sau detergent. Aplică acest amestec pe bandă, lasă-l să se usuce și dacă nu acoperă bine, mai aplică un strat. Apoi, cu o monedă ajutăi pe viitorii bunici să afle vestea cea mare.

un cuplu care tin in mana cate un tablou pe care scriu ceva
Poți anunța că ești însărcinată atunci când faci o poză de familie

Printre cele mai interesante idei de anunțat că ești însărcinată care îi va face și pe părinți, bunici sau prieteni să stea cu gura căscată sunt papucii. Dacă aceștia vin destul de des la tine acasă, poți oricând să folosești următoarea frază: „Poți să-mi deschizi primul sertar și să-mi aduci…”! Vor merge și vor descoperi că acestea sunt niște păpucei pentru bebeluși care sunt ascunse în acel loc. Astfel, în acest caz, nici cuvintele nu sunt necesare, pentru că emoțiile vor vorbi de la sine. Desigur, poți ascunde și o suzetă sau orice are legătură cu un bebeluș.

femeie insarcinata care tine in mana o pereche de papuci pentru bebelusi
Printre cele mai interesante idei de anunțat că ești însărcinată care îi va face și pe părinți, bunici sau prieteni să stea cu gura căscată sunt papucii
Adauga un comentariu