Stiri si curiozitati

Idei de mărturii nuntă utile 2024. Invitații își vor aminti pentru totdeauna de această zi specială!

Publicat: 18 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Idei de mărturii nuntă utile 2024. Invitații își vor aminti pentru totdeauna de această zi specială
Primul pas în alegerea mărturiilor pentru oaspeți constă în stabilirea bugetului

Există multe motive pentru care ar trebui să oferi mici mărturii de nuntă, acestea servind ca semne de mulțumire pentru oaspeții tăi și oferă o amintire tangibilă a celebrării dragostei dintre proaspăt căsătoriți. Pentru a servi ca inspirație, îți impărtășim câteva idei de mărturii pentru nuntă utile, care cu siguranță vor fi pe placul invitaților.

Idei de mărturii nunta 2024

Primul pas în alegerea mărturiilor pentru oaspeți constă în stabilirea bugetului pe care eși dispus să îl aloci. Odată ce ai bugetul definit, alege tipul de cadou pe care dorești să-l oferi. Un studiu întocmit în anul 2022 de The Knot a arătat că aproximativ jumătate dintre cupluri preferă cadouri care sunt unice (50%), urmate de cele care se potrivesc tematicii nunții lor (49%). Nu știi de unde să începi? Nu-ți face griji, mai jos îți prezentăm câteva idei drăguțe de mărturii pentru nuntă din care te poți inspira.

Portretele oaspeților. Dacă planifici o petrecere mai intimă, ia în considerare alocarea unui buget suplimentar pentru mărturiile de nuntă. Aceste portrete personalizate pot fi totodată folosite pentru a indica celor dragi că au găsit locul potrivit la masă. La sfârșit, aceștia le pot lua acasă ca o amintire a acestei zile speciale. Este cu adevărat una dintre cele mai originale mărturii de nuntă pe care este foarte probabil că oaspeții tăi să nu o fi primit la alte nunți. Tot ce trebuie să faci este să trimiți pozele invitaților la tipograful tău preferat.

Sticluțe cu sos picant. Mini-sticluțele de sos picant gourmet, cu arome exotice, pot fi inscripționate cu detaliile ce țin de nunta ta și un joc de cuvinte. Acestea pot fi achiziționate gata personalizate sau, dacă dorești să economisești câțiva bănuți, poți lipi chiar tu etichetele pe sticle. Astfel, vei obține un cadou de neuitat pe care oaspeții tăi îl vor adora cu siguranță!

Sunt mărturiile de nuntă obligatorii?

Boluri de ceramică pentru accesorii. Suporturile pentru inele sunt cadouri clasice de nuntă, însă un mic bol pentru accesorii poate fi util, chiar dacă cei invitați nu sunt purtători de accesorii. Aceștia îl pot amplasa pe hol pentru a-și pune cheile, sau pe birou pentru a pune agrafe, clame sau alte mărunțișuri. Bolurile de ceramică lucrate manual au un design șic care adăuga o notă de culoare locului în care sunt plasate. Acestea pot fi ambalate și li se poate atașa o etichetă de mulțumire personalizată, contra unui cost suplimentar.

Lingurițe pentru desert. Le poți oferi invitaților o unealtă utilă pe care să o foloseasca zi de zi. Lingurițele pentru desrt într-o formă deosebită, precum cea de inimă, sunt un cadou perfect pentru a fi oferit ca mărturie la nuntă. Invitații le pot păstra în bucătărie pentru a-și aminti de tine și de persoana iubită de fiecare dată când se răsfață cu ceva dulce.
Cuțite mici pentru pizza. Mini cuțitele pentru pizza sunt o modalitate drăguță de a face referire la mâncarea voastră preferată, a ta și a partenerului tău. Dimensiunea mică a acestora le face excelente pentru a fi oferite ca o mică atenției oaspeților de la nuntă, deoarece pot fi depozitate ușor în sertarele bucătăriei lor.

Aceste mărturii pentru nuntă sunt idei excelente dacă dorești să faci un gest frumos prin care să îți arăți aprecierea față de oaspeții care sărbătoresc această zi specială împreună cu tine. Cu toate acestea, ele nu sunt obligatorii, mai ales dacă deții un buget restrâns și vrei să eviți cheltuieli inutile. Decizia de a oferi sau nu mărturii de nuntă depinde în mare parte de preferințele și prioritățile tale. În cele din urmă, ceea ce contează cel mai mult este bucuria și dragostea pe care o împărtășești cu cei invitați, iar acest lucru se poate realiza și fără a depăși bugetul stabilit.

Adauga un comentariu