Scena artistica din Romania

Idila despre care nu mai stia nimeni! Florin Piersic a fost cu Angela Similea!

Publicat: 10 apr. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Idila despre care nu mai stia nimeni Florin Piersic a fost cu Angela Similea
3

Gabriela Vlad, o fosta iubita a lui Florin Piersic, a trecut-o pe lista cuceririlor actorului si pe Angela Similea.

Totul se intampla in 1984, cu prilejul filmarilor la “Trandafirul galben”, o perioada in care Piersic era cuplat cu o alta actrita, Otilia Borbath.

“Otilia l-a surprins pe nestatornicul actor cu o studenta la Teatru, Gabriela Vlad, insa relatia lui Piersic cu aceasta tanara nu a durat prea mult. Motivul? A intalnit-o, in autobuz, pe Anna Szeles, cu care s-a si casatorit. Atunci s-a nascut cel de-al doilea copil al actorului, Daniel, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa “reincalzeasca” relatia cu fosta studenta, Gabriela, mai ales ca familia lui era la Cluj, iar el, la Bucuresti”, scria “Clujeanul” in 2006.

Vezi si Cum arata fiul cel mic lui Florin Piersic, nestiut de public FOTO

Ulterior, Gabriela a emigrat in Israel unde si-a intemeiat o familie. Recent, ea a postat o fotografie care o infatiseaza alaturi de Florin Piersic, in perioada in care formau un cuplu. „Sunteti superbi. Inainte sau dupa Angela Similea?”, a intrebat-o un prieten pe Gabriela, scrie wowbiz.ro.

 „Inainte cu mult”, a raspuns fosta iubita a lui Piersic, care a confirmat astfel o alta poveste de dragoste a actorului, de la mijlocul anilor ’80, cu Angela Similea. Gabriela Vlad pastreaza si azi legatura cu Piersic, care o viziteaza de fiecare data cand acesta vine in turneu in Israel.

Adauga un comentariu