Local

Ieșean acuzat că a înjunghiat un consătean care îi putea fi tată! Ridicat de polițiști pentru că a vrut să facă moarte de om! Judecătorii l-au arestat preventiv pentru tentativă de omor!

Publicat: 18 iun. 2020
Judecătorii au admis propunerea procurorilor, de arestare preventivă a unui ieșean, Florin Marian Ionescu, pentru tentativă de omor
Un ieșean, Florin Marian Ionescu, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un ieșean a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de omor. Florin Marian Ionescu este cercetat de procurori în urma unui incident extrem de grav. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului

Un ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor. Florin Marian Ionescu este cercetat de procurori în urma unui incident extrem de grav. Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele individului. Decizia nu este definitivă, dar, deocamdată, aceasta nu a fost contestată de către Florin Marian Ionescu.

Scandalul în care a fost ieșeanul Florin Marian Ionescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Anchetatorii au afirmat că incidentul grav în care a fost implicat ieșeanul Florin Marian Ionescu a avut loc în urmă cu câteva zile. Potrivit procurorilor, în noaptea de 13 spre 14 iunie, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Miroslava, a mers împreună cu doi amici la locuința victimei, în vârstă de 54 de ani.
Pe un fond conflictual anterior, la un moment dat, între grupul în care se afla Florin Marian Ionescu și grupul în care se afla victima s-a declanșat o nouă dispută verbală. Numai că, de la cuvinte, s-a ajuns foarte repede la pumni și picioare, conform anchetatorilor.

„La un moment dat, un însoțitor de-al inculpatului i-a aplicat un pumn în figură victimei. În timp ce aceasta din urmă era la pământ, inculpatul a scos un cuțit, cu care a lovit victima în zona toraco-abdominală”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași referitor la individul care a fost arestat preventiv.

Victima tentativei de omor, transportată de urgență la spital, pentru o splenectomie

Oamenii legii au adăugat că, după producerea incidentului grav, Florin Marian Ionescu ar fi plecat de la fața locului. Autoritățile au fost anunțate despre incident printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112.
La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Echipajul medical a preluat victima și a transportat-o de urgență la spital. Doctorii au supus victima unei intervenții chirurgicale de urgență, respectiv o splenectomie (extirparea splinei). De asemenea, medicii ieșeni au ajuns la concluzia că viața victimei a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite în cadrul incidentului grav.
Pe de altă parte, polițiștii au demarat cercetările, sub coordonarea unui procuror criminalist. Astfel, oamenii legii au identificat suspectul în persoana lui Florin Marian Ionescu.

Ieșeanul Florin Marian Ionescu, suspectat de tentativă de omor, luat la întrebări

Polițiștii l-au ridicat pe ieșeanul Florin Marian Ionescu și l-au dus la audieri.

„În fața procurorului de caz, inculpatul a avut o atitudine de recunoaștere a faptei pentru care este cercetat. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor. Judecătorii au admis propunerea de arestare”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Deocamdată, ieșeanul Florin Marian Ionescu nu a contestat decizia de arestare preventivă, luată în cazul său, pentru tentativă de omor. În eventualitatea în care tânărul o va contesta, urmează ca magistrații Curții de Apel să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu individul arestat preventiv.

Adauga un comentariu