Local

Ieșean condamnat după ce a curmat viața propriului copil, încă nenăscut! Ce pedeapsă a primit individul acuzat de tentativă de omor!

Publicat: 13 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșean condamnat după ce a curmat viața propriului copil încă nenăscut Ce pedeapsă a primit individul acuzat de tentativă de omor

Judecătorii l-au condamnat pe un ieșean de 37 de ani. Individul a fost pedepsit pentru că și-a bătut nevasta însărcinată în luna a opta. Femeia a născut fătul mort. Ambulanța a fost anunțată abia după șapte ore de la incident

Un ieșean a fost condamnat ieri de judecători, după ce a fost acuzat că și-a bătut propria nevastă, însărcinată în luna a opta. În urma incidentului, femeia a născut fătul mort.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus ieri condamnarea lui Nechita Sfecliș la 14 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie.

„Instanța ia act că persoana vătămată A.S. nu s-a constituit ca parte civilă în cadrul prezentului proces penal”, au menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul, acuzat de tentativă de omor

Procesul ieșeanului a început pe data de 27 ianuarie 2020. Asta, după ce individul fusese încătușat de pe 14 noiembrie 2019.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Nechita Sfecliș (de 37 de ani), pentru tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie.
Procurorii ieșeni au afirmat că tragicul incident a avut loc pe 7 noiembrie 2019, în jurul orei 18:00.

„Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul a inițiat un atac asupra soției sale, însărcinată în luna a opta, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste față, cap și peste corp, precum și cel puțin șase lovituri cu picioarele în abdomen. Acest lucru i-a cauzat victimei nenumărate leziuni – echimoze, tumefacții, plăgi – la nivelul feței și capului, mâinilor, abdomenului, coapselor, gambei și genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxație de cot stâng, dar a și declanșat nașterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecință a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viața în primejdie persoanei vătămate”, a afirmat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Intenția de a ucide a rezultat din multiplele lovituri aplicate și intensitatea lor

Conform acesteia, procurorul criminalist a reținut că intenția de a ucide a rezultat din multiplele lovituri aplicate și intensitatea lor, în regiunile vitale ale corpului vulnerabil al victimei, din atitudinea inculpatului după săvârșirea faptei, în sensul că și-a abandonat soția, care a sângerat puternic, fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii și conviețuirea în continuare, intervenția unei ambulanțe fiind solicitată după aproximativ șapte ore.

Adauga un comentariu