Local

Ieșean condamnat în Anglia pentru viol și violență în familie! Individul, făcut „pachet” și trimis să facă pușcărie în România!

Publicat: 25 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșean condamnat în Anglia pentru viol și violență în familie Individul făcut pachet și trimis să facă pușcărie în România

Un ieșean a fost pedepsit de către magistrații britanici, după comiterea unor infracțiuni grave. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au luat ieri la cunoștință de pedeapsa aplicată lui Sebastian Mitrică.

„Instanța admite sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, dispune recunoașterea și punerea în executare a sentinței pronunțată pe data de 17 decembrie 2018 de Curtea Coroanei Northampton, Marea Britanie, prin care persoana transferabilă Mitrică Sebastian a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de nouă ani de închisoare, pentru comportament controlant sau coercitiv într-o relație intimă sau de familie (amenințare – n.r.) în formă continuată, viol și agresiune prin lovire (violență în familie – n.r.)”, au precizat magistrații ieșeni.

Drept consecință, aceștia au dispus transferarea condamnatului într-un penitenciar din România pentru continuarea executării pedepsei de nouă ani închisoare. Conform anchetatorilor britanici, individul a petrecut până acum 643 de zile după gratii.

Adauga un comentariu