Local

Ieșean, înjunghiat în timp ce era la pământ! Atacat când era fără apărare! Medicii au fost nevoiți să-i scoată splina! (Exclusiv)

Publicat: 05 aug. 2020
Procurorii l-au trimis în judecată pe un ieșean acuzat că a înjunghiat un bărbat în timp ce acesta din urmă era la pământ, fără apărare
Un ieșean a ajuns în stare gravă la spital, medicii fiind nevoiți să îi scoată splina

Un ieșean a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în timp ce era la pământ! Bărbatul a fost atacat când era fără apărare! Medicii au fost nevoiți să-i scoată splina victimei. Atacatorul, Florin Marian Ionescu, a fost trimis ieri în judecată de procurorii ieșeni, sub acuzația de tentativă de omor

Ieșean, înjunghiat în timp ce era la pământ! Bărbatul a fost atacat în timp ce era fără apărare! În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Florin Marian Ionescu. Acesta va fi nevoit să dea socoteală în instanță sub acuzația de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Florin Marian Ionescu, arestat preventiv pentru că ar fi înjunghiat un cunoscut în timp ce era la pământ

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Marian Ionescu a fost încătușat, după ce ar fi înjunghiat un cunoscut, în timp ce acesta din urmă era la pământ, fără apărare. Ulterior, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele individului. Anchetatorii ieșeni au afirmat că incidentul grav în care a fost implicat Florin Marian Ionescu a avut loc la mijlocul lunii iunie. Potrivit procurorilor, în noaptea de 13 spre 14 iunie, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Miroslava, a mers împreună cu doi amici la locuința victimei, în vârstă de 54 de ani.

Pe un fond conflictual anterior, la un moment dat, între grupul în care se afla Florin Marian Ionescu și grupul în care se afla victima s-a declanșat o nouă dispută verbală. De la cuvinte, s-a ajuns foarte repede la pumni și picioare, potrivit anchetatorilor.

„La un moment dat, un însoțitor de-al inculpatului i-a aplicat un pumn în figură victimei. În timp ce aceasta din urmă era la pământ, inculpatul a scos un cuțit, cu care a lovit victima în zona toraco-abdominală”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Atacat când era fără apărare: medicii au fost nevoiți să-i scoată splina!

Anchetatorii au adăugat că, după producerea incidentului, Florin Marian Ionescu ar fi fugit de acolo. Autoritățile au fost anunțate despre incident printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Echipajul medical a preluat victima și a transportat-o de urgență la spital. Medicii au supus victima unei intervenții chirurgicale de urgență, respectiv o splenectomie (extirparea splinei).

De asemenea, medicii ieșeni au ajuns la concluzia că viața victimei a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite în cadrul incidentului. Totodată, polițiștii au demarat cercetările, sub coordonarea unui procuror criminalist. Oamenii legii au identificat suspectul în persoana lui Florin Marian Ionescu.

Florin Marian Ionescu, suspectat de tentativă de omor, preluat de polițiști

Polițiștii l-au ridicat pe ieșeanul Florin Marian Ionescu și l-au dus la audieri.

„În fața procurorului de caz, inculpatul a avut o atitudine de recunoaștere a faptei pentru care este cercetat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Acum, judecătorii ieșeni vor decide ce se va întâmpla în acest caz, în care un ieșean a fost atacat când era fără apărare , fiind înjunghiat în timp ce era la pământ.

Adauga un comentariu