Local

Ieșeancă, violată cu sălbăticie de un tânăr! Individul, acuzat că a dat buzna în casă peste femeie și a abuzat-o sexual! (Exclusiv)

Publicat: 10 iul. 2020
Un tânăr a fost trimis în judecată pentru violare de domiciliu și viol, după ce o ieșeancă a reclamat că a fost siluită cu sălbăticie
Un individ a fost trimis în judecată după ce o femeie a fost violată cu sălbăticie

O ieșeancă a fost violată cu sălbăticie de un tânăr. Individul este acuzat că a dat buzna în casă peste femeie și a abuzat-o sexual. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Alexandru Lupu, sub acuzațiile de violare de domiciliu și viol

O ieșeancă în vârstă de 50 de ani a reclamat recent la Poliție faptul că a fost violată de către un tânăr de 21 de ani. În urma incidentului, oamenii legii au demarat o anchetă și au constatat că individul a dat buzna în casă peste femeie și a abuzat-o sexual.
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Alexandru Lupu, sub acuzațiile de violare de domiciliu și viol. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Alexandru Lupu, acuzat de violare de domiciliu și viol

Anchetatorii ieșeni au precizat că Alexandru Lupu a ajuns recent în spatele gratiilor. Astfel, tot magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele lui Alexandru Lupu.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului Alexandru Lupu, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu”, au precizat judecătorii ieșeni.

Alexandru Lupu a intrat în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în urmă cu câteva săptămâni. Pe 14 iunie 2020, o ieșeancă în vârstă de 50 de ani, din comuna Șcheia, a mers țintă la Poliție. Femeia le-a povestit, cu lacrimi în ochi, polițiștilor că, în noaptea de 13 spre 14 iunie 2020, un consătean de 21 de ani a violat-o cu sălbăticie.
durat mult până ca femei
O ieșeancă le-a povestit anchetatorilor că a fost violată cu sălbăticie de un tânăr consătean

Polițiștii au demarat cercetările și au ajuns la Alexandru Lupu. Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de 13 spre 14 iunie, în jurul orei 24:00, individului i s-ar fi făcut chef de sex. Acesta pusese ochii de mai mult timp pe vecina lui. În ciuda faptului că femeia ar fi putut să îi fie mamă, acest lucru nu l-a descurajat pe Alexandru Lupu. Conform anchetatorilor, tânărul a intrat în curtea femeii, a forțat ușa de la intrarea în casă și a dat nas în nas cu victima. Femeia, care locuiește singură, a auzit zgomot și s-a trezit în casă cu consăteanul dornic de sex. De aici, n-a mai fost mult să fie abuzată sexual.

Femeia s-a speriat și l-a întrebat pe individ ce caută în casa ei. Tânărul i-a spus că are chef de sex, dar vecina l-a refuzat. Acesta ar fi agresat-o pe femeie, obligând-o să întrețină raporturi sexuale normale, potrivit oamenilor legii. La scurt timp după ce și-a satisfăcut poftele, Alexandru Lupu a părăsit casa femeii, făcându-se nevăzut. A doua zi dimineață, femeia a mers la Postul de Poliție, unde a reclamat grozăvia prin care a fost nevoită să treacă. Ieșeanca le-a povestit oamenilor legii că nu a avut vreo relație mai apropiată cu tânărul și că acesta nu mai fusese vreodată în casa ei. Cel mai probabil, știind că locuiește singură, individul și-a încercat norocul. Femeia a afirmat că a fost violată cu sălbăticie. Acum, procurorii ieșeni au decis trimiterea în judecată a lui Alexandru Lupu, pentru violare de domiciliu și viol.

Adauga un comentariu