Cancan ultimă oră

Ieșeanul Mario Fresh – vârstă, înălțime, familie: Cu ce l-a surprins iubita

Publicat: 12 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanul Mario Fresh  vârstă înălțime familie Cu ce l-a surprins iubita
Mario Fresh trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Alexia Eram

Ieșeanul Mario Gălățanu, cunoscut publicului larg sub numele de Mario Fresh, este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România. Recent, iubita lui, Alexia Eram, i-a făcut un cadou surpriză când s-a întors din Dubai, unde a fost plecată alături de mama e. Din „capitala luxului”, Alexia i-a adus lui Mario Fresh i-a adus un cadou frumos iubitului ei.

Andreea Esca și Alexa s-au distrat de minune în Dubai, dovadă grăitoare fiind pozele postate de cele două pe rețelele de socializare.

La întoarcerea în țară, Alexia Eram a venit încărcată de cadouri pentru cei dragi, iar cel mai răsfțat, așa cum era de așteptat, a fost iubitul ei, Mario Fresh. Mario Fresh a primit o geacă de la iubita lui, iar acesta a postat un clip video pe InstaStory și le-a arătat urmăritorilor cadoul.

„Alexia Eram, ce haz ai. Merci”, a scris acesta.

Mario Fresh o sărută pe Alexia Eram

Au în plan un copil?

Ochii care nu se văd nu se uită tot timpul. Mario Fresh și Alexia Eram sunt cel mai bun exemplu pentru asta. Ținuți la distanță de faptul că Alexia studiază în Marea Britanie, cei doi nu par a fi afectați de acest lucru și spun că se iubesc mai mult ca oricând.

Cei doi au vorbit despre viitorul relației lor și au recunoscut că vor să aibă și un copil. Dacă Alexia consider că se vede mămică de-abia după vârsta de 27 de ani, Mario Fresh este de altă părere. Acesta cred că ar putea deveni părinte mai repede, așa cum s-a întâmplat și cu părinții lui.

Mario Fresh își arată mușchii

Cine este Mario Fresh

Mario Fresh, în vârstă de 20 de ani, are 1,76 metri înălțime, și a fost pasionat de muzică de mic copil, primele cursuri în acest domeniu urmându-le încă de la vârsta de 5 ani. După numai un an, când avea numele de scenă Fresh Kid, a reușit să obțină premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior și la Festivalul Mamaia Copiilor.

În 2009, a ocupat poziția a doua la aceleași festivaluri, iar în 2011 a reușit să ajungă în semifinală la „Românii au talent“.

La doar 14 ani, s-a mutat în București și a avut norocul să intre în „familia muzicală“ a lui Alex Velea. Prima piesă lansată a fost „N-ai școală…e nasol!“, în colaborare cu HaHaHa Production, alături de Boier Bibescu. În același an a lansat melodia „Am rămas cu gândul la tine!“, alături de Alex Velea.

O vreme a locuit chiar la Alex Velea, pe care îl considera „fratele“ lui mai mare. Mai mult, cei doi au făcut echipă în cadrul emisiunii „Asia Express“, de la Antena 1, și au demonstrat că se înțeleg foarte bine și se pot ajuta.

Mario Fresh și Alex Velea

Scandal cu Alex Velea

Relațiile dintre cei doi s-au răcit brusc la finele anului trecut, cauza principală fiind cearta dintre iubitele celor doi, Antonia și Alexia Eram.

Mario Fresh a început relația cu Alexia Eram în vara anului 2016, povestea de iubire dintre cei doi continuînd chiar dacă aceștia au stat mult timp la distanță.

Părinții lui Mario, Claudia și Mihai, dețin o pizzeria și se înțeleg foarte bine cu părinții iubitei sale, Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram.

Adauga un comentariu