Local

Ieșeanul prins cu droguri în plină pandemie de coronavirus nu i-a înduplecat pe judecători!

Publicat: 13 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanul prins cu droguri în plină pandemie de coronavirus nu i-a înduplecat pe judecători

Individul cercetat pentru trafic de droguri și fals în înscrisuri sub semnătură privată nu a reușit să îi impresioneze pe judecători. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații Curții de Apel Iași au respins contestația la arestare formulată de Geani Constantin Mancianu.
În urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a individului, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„Pe 3 aprilie 2020, polițiștii de la Biroul de Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au interceptat un bărbat care a coborât dintr-un tren, iar, la vederea acestora, a încercat să fugă. Înainte de a fi imobilizat, bărbatul a aruncat peste gardul împrejmuitor al unei biserici din apropierea gării o pungă de culoare albă, în care se afla cantitatea de 45 de grame de heroină, ce urma să fie comercializată în municipiul Iași. Polițiștii i-au cerut inculpatului să prezinte declarația prevăzută de Ordonanța Militară nr. 3/2020, în care s-a constatat că acesta consemnase în fals că se deplasează în interes profesional”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Adauga un comentariu