Sport

Îi merge foarte bine! Florin Andone, ridicat în slăvi de Marca: „L-a făcut uitat pe Falcao”

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îi merge foarte bine Florin Andone ridicat în slăvi de Marca L-a făcut uitat pe Falcao

Florin Andone (26 de ani) a marcat primele goluri pentru Galatasaray, iar cotidianul Marca a realizat un articol cu privire la performanța atacantului român. Spaniolii au fost impresionați de jocul său atât de mult, încât spun că, în momentul de față, l-a eclipsat și pe starul turcilor, Radamel Falcao (33 de ani). Jurnaliștii spun că Andone a ajuns la un nivel foarte bun, ca cel pe care l-a arătat și în Spania.

„Împrumutat cu 700.000 de euro de la Brighton, în ultimele zile de mercato, Florin Andone devine ușor, ușor un punct de referință în ofensiva lui Galatasaray. În Turcia, Andone și-a recăpătat forma pe care a arătat-o împotriva lui Real Madrid, în tricoul Deportivo. Cu cele două goluri marcate împotriva lui Sivasspor, Florin Andone s-a apropiat de cel mai bun nivel al său și l-a făcut uitat pe Falcao, care are constant probleme fizice”, sună o parte din știrea apărută în Marca.

Are deja două goluri pentru Galatasaray

Florin Andone a înscris două goluri pentru Galatasaray în meciul cu Sivasspor, disputat vineri seara, la Istanbul, scor 3-2, în etapa a opta din prima ligă turcă. În urma victoriei, Galatasaray a urcat pe locul patru în Turcia, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, 15 puncte. Pentru echipa lui Andone urmează meciul din grupele Ligii Campionilor, de marți, contra lui Real Madrid.

Cotat la 4.5 milioane de euro, Florin Andone a mai evoluat în patru jocuri oficiale pentru Galatasaray. Turcii l-au împrumutat în această vară, de la Brighton&Hove Albion, în schimbul a 700.000 de euro. Andone s-a descurcat bine și în Anglia, unde a marcat șase goluri în 30 de partide.

Adauga un comentariu