Cancan ultimă oră

Îl recunoașteți? Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România

Publicat: 06 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cătălin Măruță, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai urmăriți prezentatori de televiziune din România, având mii de fani care îi urmăresc emsiunile în fiecare zi.

Dacă acum este un prezentator de televiziune tuns și aranjat mereu după ultima modă, în urmă cu ceva ani, înainte de a fi căsătorit cu Andra (s-au căsătorit acum13 ani), Mărăța afișa un look mult mai rebel. Acesta avea un par lung și creț, pe care îl purta într-o coadă de cal cu nonșalanță.

Însă, anii au trecut peste prezentatorul de televiziune, care, în 2014, a apelat chiar și la un implant de păr. La vremea respectivă, prezentatorul de la PRO Tv a scos din buzunar aproximativ 1700 de euro pentru intervenție. Acum, prețurile au mai crescut, iar un implant de păr poate ajunge la 2500 de euro.

„Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a declarat Cătălin Măruță, după intervenție.

Ce făcea Cătălin Măruță, în adolescență, când părinții nu erau acasă

Atunci când Cătălin Măruță rămânea singur acasă, el povestește că îi plăcea să dea petreceri alături de prieteni, plăcându-i să fie sufletul petrecerii.

”Acum trăim vremuri mult mai bune, în care poți studia orice, în țară sau în străinătate. Noi ne-am îndreptat spre domeniile în care se putea, chiar dacă simțeam că avem abilități în zona de comunicare, de producere de conținut. Eu mi-am dat seama că îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu în mijlocul unui eveniment, să pun muzică și să fac atmosferă de pe vremea când eram elev și făceam petreceri în apartamente, când părinții nu erau acasă. Am fost DJ la radio, iar apoi m-a cucerit televiziunea”, a declarat Cătălin, în urmă cu ceva vreme.

”A fost o perioadă extraordinară, am avut o echipă de care sunt încă foarte atașat, și am făcut lucruri în premieră, depășind audiența medie a postului. Era o emisiune foarte vie, cu o energie incredibilă, provocam artiștii să fie foarte sinceri și foarte buni, să se ridice la standarde înalte, fără playback, fără întrebări pregătite înainte. Nu este diferit faptul că și acum, în emisiunea mea, cer de la invitații mei autenticitate, dar eram noi mai tineri, la început de drum, iar formatul era mai liber, îmi permitea să improvizez foarte mult”, își amintește Măruță despre vremea când lucra la TVR.

 

 

Adauga un comentariu