Bursa Barfelor

Îl știți pe ăla bătut de mascați? Cică alvocatul a spus așa

Publicat: 04 oct. 2022
Îl știți pe ăla bătut de mascați Cică alvocatul a spus așa

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară de prin Târg. Recent, unul care a fost arestat pentru trafic de droage de alea acre a zis că a fost bătut de mascați. Cică medicii nu au găsit nimic în neregulă și se crede că ar fi inventat totul. De ce? Apăi umblă o vorbă că un alvocat l-ar fi sfătuit pe trafecant să spună că a fost bătut ca să tragă de timp și să se facă niște manevre. Apăi babele nu știu dacă o fi așa sau nu, dar asta se aude. Apropo, cică alvocatul ar fi luat o sumă mărișoară să intre în dosar. Mai povestim despre asta în edițiile viitoare…
Comentarii
  • Nu vă mirați! Face parte din sutele de măgării și aranjamente ale acestor scursuri în ale căror jocuri murdare justiția intră imediat atât din punct de vedere al neasumării, cât și al influențării. De aceea avem o țară plină de infractori, de proxeneți și traficanți de droguri pe toate străzile. De dosarele economice și de corupție cu prejudicii imense la adresa statului român și implicit a cetățenilor, să nu mai vorbim ! Cât despre recuperarea prejudiciilor create, la fel!

  • Face parte din clanul tudorenilor, cu legături in Marsilia, asigura împreună cu clampării traficul a 90 la suta din transporturile de kokaina . Acum se ocupă și cu transportul de arme dintre Turcia spre Europa.

  • Iar avocatul nu e nimeni altul decat Radu Irimia, ala care are sotia judecator si mai spera cateodata ca cei pe care îi reprezinta vor fi achitati! Un papa lapte care parcheaza ostentativ in coltul Tribunalului iar politia intoarce spatele. De ce?, pentru ca a reprezentat cativa spagari din MAI, care au fost ori arestati ori au primit cu suspendare!

  • Justitia romana este o papusa stricata de catre acesti „magistrati” primitori de pensii speciale si de avocatii unsurosi si numai cu ochii pe bani. Sa n-ai nevoie de nici una dintre categorii…fac umbra pamantului de pomana…

  • S-a deschis deja o ancheta ca in cazul in care acest avocatel isi bate joc de justitie si organele de ancheta, sa zboare din avocatura? Se aude domnule decan al Baroului Iasi?

Adauga un comentariu