Cancan ultimă oră

Ileana Sterp, gest emoționant în ziua în care fiica sa a împlinit 3 anișori. Sora lui Culiță Sterp a retrăit cele mai frumoase momente

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ileana Sterp gest emoționant în ziua în care fiica sa a împlinit 3 anișori. Sora lui Culiță Sterp a retrăit cele mai frumoase momente
Ileana Sterp s-a afișat cu burtica de graviduță, la doar un an de când a devenit mămică pentru a doua oară

Ileana Sterp este mămica a doi copii minunați de vârste mici. Carla, surioara mai mare din familie, a împlinit 3 anișori pe data de 1 mai, ocazie cu care sora lui Culiță Sterp a postat în mediul online o serie de imagini cu cele mai prețioase momente de dinainte ca micuța să vină pe lume, dar și din cei 3 ani petrecuți împreună.

Cu această ocazie, tânăra mămică și-a adus aminte de unele dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, când a fost pentru prima dată însărcinată.
Ileana Sterp are o relație foarte specială cu cei doi copii ai săi, Carla și Damir.

Sora lui Culiță reușește să ofere un exemplu pozitiv tuturor mămicilor

Cu toate că rolul de mămică de doi copii mici nu este deloc ușor, sora lui Culiță reușește să ofere un exemplu pozitiv tuturor mămicilor care se confruntă cu o situație similară ca ei. Cu ocazia fiecărui eveniment special legat de copiii ei, aceasta încearcă să le creeze celor mici amintiri de neuitat, așa cum s-a întâmplat cu doar câteva zile în urmă.

Micuța Carla și Damir au avut parte de o petrecere de vis organizată de părinții lor, fiind născuți la date apropiate.

Carla, fiica cea mare a Ilenei Sterp, a împlinit 3 ani

Ieri, în ziua în care fiica ei a împlinit vârsta de 3 anișori, pe lângă ședință foto inedită pe care a realizat-o cu micuța, Ileana Sterp a postat și o serie de imagini cu burtică de graviduță de dinainte ca fiica ei să vină pe lume, dar și altele de după momentul nașterii. Alături de acestea, tânăra mămică a scris și o serie de mesaje emoționante.

„Scumpa mea, Carla, aici abia așteptam să te cunosc! În perioada aia lucram intens la locuința noastră. Până am finalizat lucrările, am stat la părinții soțului. Dimineața ne savuram ceaiul împreună. Doamne, când au fost așa mici Carla și Milan? Ne plăceau mult plimbările. Când ai împlinit un an, eram pe malul unui râu în Cappadocia. Te iubesc, dragostea mea!”, a scris Ileana Sterp în mediul online, în dreptul imaginilor postate cu fiica sa.

Adauga un comentariu