Cancan

Ilona Brezoianu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac. Cum a ajuns o actriță de succes la 31 de ani 

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilona Brezoianu adevărul despre relația cu Mihai Bendeac. Cum a ajuns o actriță de succes la 31 de ani 
Ilona Brezoianu este una dintre cele mai indragite actrite din Romania.

Una dintre cele mai carismatice actrițe din showbiz-ul românesc, Ilona Brezoianu, a spus adevărul despre relația cu Mihai Bendeac. Îndrăgită pentru rolurile sale memorabile și energia de pe scenă, multă lume se întreabă cum a ajuns o actriță de succes la 31 de ani.

Ilona Brezoianu are o relație aparte cu Mihai Bendeac

Ilona Brezoianu este o prezență activă la tv și ori de câte ori apare provoacă o avalanșă de zâmbete. Talentata actriță a demonstrat tuturor că succesul nu ține cont de vârstă și s-a reinventat atunci când a simțit că este nevoie de o schimbare.

Frumoasa vedetă s-a remarcat pe scenă și împreună cu colegul ei de breaslă, Mihai Bendeac. Faptul că cei doi au fost văzuți mereu extrem de apropiați a creat o serie de bănuieli în rândurile curioșilor. S-a zvonit că relația dintre ei nu ar fi doar una profesională, însă Ilona Brezoianu a spus adevărul despre legătura dintre ea și celebrul ei coleg:

„Relația noastră s-a consolidat în momentul în care am început repetițiile la piesa „Doi pe o bancă.” Atunci am petrecut mult timp împreună, iar mai apoi, la premiera piesei, am avut aceleași emoții și toată experiența acestui spectacol ne-a unit într-un mod tare special. Se creează un soi de legătură strânsă atunci când singurul tău sprijin în scenă este partenerul de joc”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Mihai Bendeac a vorbit deschis despre legătura dintre el și carismatica lui colegă de scenă, după ce aceasta a participat cu un număr de roast la emisiunea iUmor:

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Actorul are o relație apropiată și cu o altă colegă de-a sa, Anca Dinicu, cunoscută pentru rolul Ginei Felea din serialul de succes „Băieți de oraș.”

Cum a ajuns Ilona Brezoianu o actriță de succes la 31 de ani

Colega de scenă a lui Mihai Bendeac are în prezent o carieră în plină ascensiune. Talentata Ilona Brezoianu s-a remarcat în teatru, în filme, la emisiuni de divertisment, fiind totodată o prezență activă și în mediul virtual. 

Un proiect de succes pentru actriță a fost și cel de la X factor, unde prezenta telespectatorilor ceea ce se întâmpla în spatele culiselor celebrei competiții. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența ei la X factor și cum a reușit să fie apreciată ca prezentatoare a unui show de televiziune:

„Proiectul se numește eXtra Factor și prezintă momente din ­backstage și interviuri cu unii dintre concurenții show-ului. Există și momente de umor pe care le pun în scenă. Eu m-am distrat foarte tare și sper ca același efect să îl resimtă și publicul.”, a declarat aceasta.

Ilona Brezoianu a recunoscut că succesul ei se datorează și faptului că a acceptat provocările și s-a reinventat atunci când a fost cazul. O experiență inedită pentru îndrăgita actriță a fost debutul în televiziune, urmat de rolurile pe care le-a primit cu multă motivație:

„Rolurile din televiziune îți oferă mai multă vizibilitate și popularitate. Nu am fost niciodată reticentă în a face televiziune și cred că, atunci când îți faci meseria atât cât poți tu de bine, nu contează că e vorba despre teatru sau TV. Important este să fii profesionist și să înveți din toate câte ceva. Televiziunea îți oferă un alt gen de experiență, pe care eu am considerat-o folositoare.”, a mărturisit partenera de scenă a lui Mihai Bendeac.

Cu toate acestea, drumul spre succes nu a fost unul ușor. Ilona Brezoianu a avut conflicte cu unii colegi din showbiz, printre care și controversata Iulia Albu. Între cele două a izbucnit un scandal după ce Iulia Albu a criticat ținuta purtată de actriță la Premiile Gopo. 

Dincolo de zvonurile apărute în presă cu privire la relația dintre ea și Mihai Bendeac, Ilona Brezoianu are o carieră de succes și este una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

Adauga un comentariu